Skocz do zawartości

4 strony wpadły w filtr w ciagu jednego dnia

technoman

Rekomendowane odpowiedzi

ja też ją polecam;]

tak czy inaczej nie udało mi się złapać tego filtra no, pomożesz mi?

widzisz, obawiam się, że nie "złapiesz" tego filtra prędko, bo niezbyt masz na czym.....

Może gdybyś sprzedał tę "gdy moja pierwsza hobbystyczna strona została wyceniona na ogromną sumę pieniędzy" i miał OGROMNĄ sumę pieniędzy, to wtedy miałbyś więcej stron i miałbyś szansę czegoś doświadczyć.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

widzisz... niestety prawda jest zupełnie inna;-)

mam na czym go doświadczyć i chętnie to zrobię... naprwadę:D - tylko potrzebuje pomocy, bo nie wiem jak to się robi...

moja mama nie czytała mi jeszcze instrukcji otrzymywania filtrów

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

mam na czym go doświadczyć i chętnie to zrobię... naprwadę:D - tylko potrzebuje pomocy, bo nie wiem jak to się robi...

kurde NAPRAWDĘ chciałem Ci pomóc, ale :

"Podczas sprowadzania URL-a: https://www.fotografia.nsx.pl/

wystąpił następujący błąd:

Nie można ustalić adresu IP hosta o nazwie www.fotografia.nsx.pl"

No przykro mi, naprawdę.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

ale to tylko strona z nieaktualizowanej sygnaturki...

o jej... nie da rady nic zrobić?:D

może podam Ci inny adres?

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

• 2 tygodnie później...
ostatnio mi np. google udzielił KILKU skarceń o 50 pozycji.......

dziś też ze trzy serwisy +50 pozycji

M

czy Twoje strony wyszły juz z filtra?

minęło trochę czasu a moje strony jak były na odległych pozycjach tak nadal są :/

więc raczej jestem przekonany ze to filtr

linkowałem głównie linkami rotacyjnymi, nie zwiększałem ilości punktów w SWL przez 2-3 miesiące

anachory starałem sie różnicować

dodatkowo linki stałe pomiędzy stronami.

może przyczyną tego ze Google nałożyło filtr jest fakt ze strony są podlinkowane A->B->C... ,jednak znajdują się wszystkie na pod jednym IP ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności