Skocz do zawartości

jaki hosting polecacie ?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

... jeszcze tylko dodam że w home_pl przez trzy lata miałem 1 godzinny przestój - awaria łaczy - pozatym obsługa klienta godna pozazdroszczenia - ceny wysokie ale wiem za co płacę - za jakość - jeden tylko wieeelki ból - brak mod_rewrite

i dlatego pod niektóre strony jestem zmuszony do poszukiwań serwerów made in usa. Gdyby nie to olałbym tanich hosterów bo z doświadczenia widzę że tani znaczy bylejaki.

Amen

EDIT: sory za postowanie po sobie ale się uniosłem Wink

W takim razie zainteresuj się kei.pl . Zamówiłem konto testowe i po kilku dniach telefon, czy wszystko mi odpowiada, co bym zmienił, czy zamierzam kupić, dlaczego tak/nie... Byłem zszokowany :) Do tego po kilku dniach w skrzynce znalazłem przesyłkę od nich: informacje o kei.pl + wizytówka + zakładka (nawet fajna, gruba ;p). Wiem, że to są pierdoły, ale która inna firma by to wysłała?

Ja właśnie zamówiłem konto w hostings.pl i czekam od wczoraj od godziny 22 na odpalenie konta.. i coś nie mogę się doczekać :)

pozdr.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wiem, że to są pierdoły, ale która inna firma by to wysłała?

pierdoły pierdołami ale jakoś świadczą o firmie, chociaż wiem że to pic to sam lubię być głaskany gadżetami - no oczywiście pod warunkiem ze idą w parze z jakością świadczonych usług :)

{ Sprzedam ten link}

W takim razie zainteresuj się kei.pl

Ja rowniez moge polecic ta firme. Mialem z nimi dosc dlugo kontakt. Mialem konto testowe i bylem bardzo zadowolony. Jedyne co utradnia niektore rzeczy to brak wlaczonego url_fopen ale za to poprzez CURL mozna to bardzo prosto zastapic.

Nie wykluczone, ze to forum bedzie rowniez u nich hostowane w przyszlosci.

Wiem, że to są pierdoły, ale która inna firma by to wysłała?

Home również tak robi, wisi mi nad główą ich smycz, w szufladzie mam

z 40 podkładek pod mysz.

Szy.

widze, ze sporo wnętrz tak samo wygląda ;-) hehe

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Tylko czemu home.pl ma najmoejsze konto 5GB za 600zł rocznie , a w suprehost masz w pakiecie sandtart 1GB, Poczta bez limitu, Domeny bez limitu, 6 baz MySQL, 240 GB/rok transferu co daje 20 GB miech za 199zl

A w home nawet nie ma napisane ile ijest baz SQl tylko ze jest dostep i jest tam ze dodatkowe 4 bazy których w tym kocie za 6 stów nie am tylko w tym za 900zl. dajcie mi kase to se kupie jak dla mnie superhost jest super i tylko tam kupuje servery bez wyjatku

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

martwi mnie to :) wszyscy pozycjonerzy ze swoimi generatorkami podstron (w tym ja:) przeniesli się na superhost :) niektorzy mają nawet wiki, inni inne pokażne rzeczy... :D czas szukać właśnego dedyka :)

A ja bardzo polecam easyisp.pl naprawde serwery mają SUPER. Bardzo szybkie i do tego tanie.

Za serwer z 500 MB i 5 GB transferu (to jest najgorsze) 5 bazami MySQL i obsługą mod_rewrite płacimy 100 zł (brutto) rocznie czyli wychodzi jakieś 9 zł miesięcznie ;)

Naprawde polecam ich usługi !!

Pozdrawiam

A ja bardzo polecam easyisp.pl naprawde serwery mają SUPER. Bardzo szybkie i do tego tanie.

Za serwer z 500 MB i 5 GB transferu (to jest najgorsze)... ...wychodzi jakieś 9 zł miesięcznie ;)

Pozdrawiam

Tak jak juz kiedys piasalem.. jednostka rozliczeniowa w necie jest ilosc przesylanych danych, stad przy 10G miesiecznego transferu w superhost cena wynosi 99 zl rocznie czyli te same jakies 9 zł miesiecznie... (pozostale parametry podobne) wiec chyba jednak superhost jest lepszy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności