Skocz do zawartości

jaki hosting polecacie ?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Hosting SEOmedia a konkretnie sprawdzone serwery firmy Alte

wykupilem u nich kilka stron i naprawde jest ok

Czyli, rozumuje, że nie jesteś powiązany z tym hostingiem. Bo jeżeli tak, to ta wiadomość do działu Ogłoszenie i Zlecenia.

Katalog, który przedstawiłeś jako swój ma łudząco podobny 'dizajn' do tego hostingu.

https://www.seomedia.pl/modules.php?name=Web_Links - katalog

https://www.hosting.seomedia.pl/ - hosting

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
O boże totom najpierw sprawdź czy dobre rzeczy wklejasz

Transfer to 60 gb a nie 5.

Pozdrawiam

oj boshe 60 GB transferu rocznego

czyli wychodzi po 5 GB na miesiąc

a jeszcze dokladniej mówwiąc to za chwilke nie będzie limitu miesięcznego, pozostanie tylko ogólny roczny transfer = 60 GB

Rules

by noone

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Widze, ze troche sie znacie, to moze mi doradzicie. Szukalem troche po roznych firmach hostingowych (tanich :) I znalazlem www.maniak.pl . Badnijcie czy to sie oplaca, bo ceny maja bardzo niskie z tego co widze, ale przeciez cena to nie wszystko. Nie znam sie na tych rzeczach i nie wiem czy oferuja tam za ta cene wszystko co bedzie mi potrzebne. Zastanawialem sie dlaczego tak tanio maja, ale pisza, ze to samoobsluga itp. Nie wiem czy to ma sens :| CO prawda od paru dni mam tam konto, bo jest tydzien za darmo i nie mialem problemow, ale co jak sie zaczna? Aktywowalem tez probne serwery na innych stronach, ale nigdzie nie bylo samoobslugi i tego panelu klienta, jak to nazwali SOK :] System Obsługi Klienta czy cos. Ciekawe, bo bez problemu moge sobie tam zmieniac swoje dane. Nigdzie tez nie mialem wgladu w swoje faktury, a tam mimo, ze mam nieoplacone to moge sobie zobaczyc swoja fakture. Wogole duzo tam maja bajerow, ale czy to aby nie tylko taka przykrywka? Wezcie rzuccie ktos okiem pliss... i mowcie, czy warto. Z góry dzięki!

"Lepiej nic nie mówić i wydać się głupim niz coś powiedzieć i rozwiać wątpliwości"

Diebeq przestań spamować!!! a strona tego hostingu to kolejna kalka - > bełkot majewskiego.

O co ci chodzi? Ponad 90 postow w tym temacie wszystkie o roznych hostingach i nie moge sie tutaj zapytac o maniaka? Nie wiem skad u ciebie ta zlosc. Nie potrafisz tez chyab odroznic spamu :/ Jesli dla ciebie post ktory ma wiecej niz 100 znakow to spam to wspolczuje. Natomiast o co chodzi z ta kalka i belkotem majewskiego to nie mam pojecia :|

"Lepiej nic nie mówić i wydać się głupim niz coś powiedzieć i rozwiać wątpliwości"

nie moge sie tutaj zapytac o maniaka?

pytałes się w osobnym wątku. teraz o to samo zapytasz w 40 nastepnych?

Nie wiem skad u ciebie ta zlosc

wrodzona. nie lubie wrednego spamu.

Natomiast o co chodzi z ta kalka i belkotem majewskiego to nie mam pojecia

przejrzyj archiwum to moze ci sie rozjasni.

specjalnie dla ciebie znalazłem:

https://www.forum.optymalizacja.com/sutra63413.html#63413

ha ha ha i to jeszcze o tą samą strone chodzi. myslałem, że to jeszcze jedna kopia :D więc 'kalke' cofam, 'bełkot' podtrzymuje :)

edit:

a jesli chcesz znac opinie to prosze bardzo: przedstawiany przez ciebie hosting to ta sama firma co 4me.pl. a 4me.pl byl swego czasu znany z totalnego padu i utraty wszystkich danych (brak kopii). będziesz chciał to sobie znajdziesz np.: https://www.btf.art.pl/ogloszenia.php?pos=8 u dołu strony. sam wyciagnij wnioski.

A ja osobiście polecam serwery WEBStudio.com.pl - co prawda dopiero startują ale mają dobre zaplecze i w praktyce serwery chodzą szybciutko... Do tego oferują szeroką ofertę w innych dziedzinach na czym się znają, gdyż zdążyłem zapoznać się z administratorem. Powiem, że zatrudniają dużą ilość osób, które obsługują serwery przewspaniale.

A ja osobiście polecam serwery WEBStudio.com.pl - co prawda dopiero startują ale mają dobre zaplecze i w praktyce serwery chodzą szybciutko... Do tego oferują szeroką ofertę w innych dziedzinach na czym się znają, gdyż zdążyłem zapoznać się z administratorem. Powiem, że zatrudniają dużą ilość osób, które obsługują serwery przewspaniale.

1. A te pingi 170 ms to już wogóle full wypas ;). Co prawda nie ping decyduje o szybkości serwera ale jest jakieś ale :).

2. Strona jest do du*y. Jak można dawać czarne litery na czarno niebieskim tle ? Przecież tam nic nie widać :).

3. Jakoś niedopatrzyłem się tam ilości transferu miesięcznego :/.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności