Skocz do zawartości

zakłady bukmacherskie

ugly28

Rekomendowane odpowiedzi

Najważniejsze to umieć panować nad sobą... :D Żeby nie przehulać za dużo forsy... :) Czy da sie zarobić... da :) Systemy... jakieś tam są... poszukaj w necie bo ja nie używam. Mam własny system którego sam nie potrafię wytłumaczyć... sprawdza mi się na lidze polskiej ;)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

gra sie, gra...ale jakos nie widze w bukmacherce sposobu na zycie, raczej jako katalizator spozywania popcornu przy ogladaniu widowisk sportowych ;)

sprawdz system na remis. jesli masz jaja, mozna sporo ugrac.

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

Ciezko na zakladdach ugrac,kiedys kupilem platne typy z usa i co sie stalo,po pierwszym dniu + 400 zl...a nastepnego przegralem calosc = 1200...a to dlatego ze zlapali najgorszy kupon od 8 lat...(na fakcie)..i od tego czasu przestalem grac.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

ugly28, a ja uważam po prostu, że zakładasz te topici aby "reklamować" systemy itp.

Zadajesz jakieś głupie pytanie, po czym masz do danego systemu/serwisu link z refem w stopce, z tego co się nie mylę to widziałem już Twój topic o ebay'u.

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

Ciezko na zakladdach ugrac,kiedys kupilem platne typy z usa i co sie stalo,po pierwszym dniu + 400 zl...a nastepnego przegralem calosc = 1200...a to dlatego ze zlapali najgorszy kupon od 8 lat...(na fakcie)..i od tego czasu przestalem grac.

Możesz się tylko cieszyć, że nie wygrałeś za drugim/trzecim/czwartym razem, bo jeśli stawiałeś wszystkie pieniądze na jeden kupon, to znaczy, że nie nadajesz się do tego "biznesu" ;)

Mam podobne wrażenie jak matkro, temat właściwie o niczym.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Kiedyś zacząłem od 50zł i po tygodniu miałem 270zł.

Przegrałem pierwsze 50 i wypłaciłem 220zł.

Od tamtej pory nie gram i nie zamierzam.

Chęć odegrania się, jaką miałem w tamtym momencie była nie do opanowania - niesamowite co się dzieje z człowiekiem, kiedy przegrywa pieniądze. Trzeba uważać.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności