Skocz do zawartości

Ciekawe kiedy posypią się pierwsze BANY :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jako poczatkujacy w tym temacie musze wam powiedziec ze moj plan wziąl w łeb , wlasnie przez ta rejestracje do 15sierpnia.

Jedyną moją szansą było wpakowac strone na 3-5 dni przed koncem konkursu.

Niestety to nie jest konkurs dla amatorów , dla ludzi którzy dopiero zaczynaja to raczej mizerna rozrywka , zwłaszcza ze wiesz ze nie masz szans ( niestety).

No ale sprobowac nie zaszkodzi.

Swoja droga .... takie małe ogłoszenie :] Kto mi spozycjonuje stronke na pierwsza pozycje w tym konkursie i za ile ??

:]

• 2 tygodnie później...
Bana? Prędzej w SERPach poleci niemała ilość stronek ;-))

Na bana trzeba sobie zasłużyć, a chyba nikt nie stawia spamu na konkursowej stronie etc.

Ja ostatnio regularnie kasuje ogromne ilości spamowych komentarzy w stylu:

RÄcepreczodtybetu - I am serious !!

[uR=http 0001-receprecz blogi pl/]RÄcepreczodtybetu[/uR]

*adres wyedytowałem żeby nie dawać tutaj linka

Osobiście sądzę, że jednak bany się posypią (a przynajmniej mam taką nadzieję, bo wkurzają mnie ludzie, którzy mi spamują porządne serwisy i mam przez nich dodatkową pracę z moderacją) :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Mnie najbardziej rozśmieszyło na jednym z moich scuttli 5 stron zakładek na hasło konkursowe :)

Zaznaczam że usunąłem wszystko, żeby nie było że stronniczy jestem ;)

(ja w konkursie nie biorę udziału)

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

coolszach, od wczoraj coś dziwnie wszystko skacze :jezyk1: Raz jestem w top10 a po paru godzinach w top30 :| tak jak by google sobie wczytywało stara baze :)

Mam nadzieje że się to ustabilizuje ;)

A filtr u mnie poleciał juz jakis czas temu ;) Głownie przez problemy z punktami w SWL [okres banow] ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

coolszach, od wczoraj coś dziwnie wszystko skacze :jezyk1: Raz jestem w top10 a po paru godzinach w top30 :| tak jak by google sobie wczytywało stara baze :)

Potwierdzam! ja mam to samo, poza tym takze zauwazylem duze skoki oraz stare title i description... na kilku DC

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

Ja tam mam cicha nadzieje że ta lepsza i zarazem nowsza wersja bedzie ponieważ dało by mi to jakieś szanse na top10 ;)

tez jestem za NOWSZA WERSJA :)

te mistrzostwa w pozycjonowaniu jest jak bieg w ktorym google moze Cie s'halt'ować za zakrętem ;-) lol

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności