Skocz do zawartości

Ciekawe kiedy posypią się pierwsze BANY :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziś coś google zrobiło porządki, ja dostałem fajnego filtra, ale dobrze że teraz, w półtora miesiąca da się wrócić na rozsądną pozycję :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

• 2 tygodnie później...
Swoja droga .... takie małe ogłoszenie :] Kto mi spozycjonuje stronke na pierwsza pozycje w tym konkursie i za ile ??

:]

https://www.oskar-info.pl/oferta/pozycjonowanie

na frazę "ręceprecz odtybetu" jest czasami ~2,4mln a czasami ~300k, myślę, że ten Pan Ci pomoże - cena?

TOP1 - 190zł, nie dużo ...

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

tu raczej chodzi o to ze na początek trzeba dobrze dopalić linkami, itp. aby okres w którym domena dopiero pnie sie w wynikach, także był opłacony, a nie tylko wynagrodzenie jak już osiągnie np. po 1-2 miesiącach ustalone wyniki...

wynagrodzenie zanim domena osiagnie platne wyniki = oplata instalacyjna

ha ha ha ha.... :P

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

Dziś coś google zrobiło porządki, ja dostałem fajnego filtra, ale dobrze że teraz, w półtora miesiąca da się wrócić na rozsądną pozycję :P

Może powinniśmy założyć nowy temat, ciekawe kiedy się posypią filtry ?

Ja dostałem na swoje scuttle https://linki.odtybetu.pl filtr -950 chyba :peace:

PREMIERA, ZAJRZYJ KONIECZNIE*

Coś zupełnie innego:

Ręceprecz Odtybetu

*klikajac w mego refa nic nie tracisz, a ja mam 10%, dzięki :)

No to nie powiem, bardzo zaskakująca informacja.

Czyli o jedno miejsce wyżej do TOP1,

..nie chodzi, żeby się cieszył, bo nieznane są wyroki google.

Ja sam się dziwię, że z nową domeną, nie odczułem żadnych filtrów, nawet fsb.

EDIT.

Filtr do końca konkursu powinien zejść, ale pytanie, czy wtedy będzie jeszcze czas, by wejść w górę.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

temat o filtrach wlasnie przerobilem ;)

zobaczymy co sie bedzie dzialo :P , nie powiem, bo troche szalalem z linkami - nawet bardzo troche

ale lupnelo na calej linii - domena + wszystkie subdomeny + wszystkie frazy :) - bylo ich sporo w TOP 1 nawet bardzo sporo - teraz daleka odchlan

na tym przykladzie bedzie mozna napisac podrecznik o wychodzeniu z filtra, lub tez nie ;)

No to ładnie, tego to się szczerze mówiąc nie spodziewałem :) A dzisiaj wchodząc na Google patrze fraze konkursową a tam awans o 1 oczko :P

Lukas_79, planujesz robić 301 :P?

A i przede wszystkim to gratulacje bo dość długo dzielnie walczyłeś o top1 ;) I rzadko kiedy ktoś Cię wyprzedzał ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

301 nie zrobie - bo nie poswiece forum :P

Mich@l, ja jeszcze powalcze, jak nie z ta domena to z inna - przetestujemy kilka poradnikow, jak wyjsc z filtra, po drugie to dopiero kilka godzin - wiec moze ....

ale gruchnelo na calej linii, wiec optymistycznie na to nie patrze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności