Skocz do zawartości

Ciekawe kiedy posypią się pierwsze BANY :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
na tym przykladzie bedzie mozna napisac podrecznik o wychodzeniu z filtra, lub tez nie ;)

albo o powodach wpadania w filtr B) tylu banów co na tym konkursie to w sumie od poczatku zabawy z SEO nie zaliczyłem ;-)

Zapraszam na Crossweb.pl - wszystie ciekawe barcampy i konferencje w jedym miejscu.

o wpadaniu to juz mozna napisac - drugi rozdzial niestety pozniej wink.gif
a później kolejny o wychowywaniu dzieci po wpadce B)

A tak poważnie, to dziwią mnie trochę filtry. Bo rozumie, jeśli jest mocna fraza, np. pozycjonowanie i ktoś przyłoży sporą liczbę punktów na nową domenę to ok, ale fraza jest nowa, domena jest stara, więc za co tu filtr?

Lukas_79, czy w Twoim przypadku to na pewno przez frazę ręceprecz odtybetu?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Przeciez od razu bylo wiadomo ze na gorce beda domeny stare dobrze podlinkowane, i przede wszystkim jak najszybciej dodane do konkursu i pozycjonowane na ta fraze.

A bany? Przeciez to normalnka ze ktos z Google to bedzie oberwowac i byc moze bedzie to obfitowalo w sowite bany tak aby kazdy sie zastanawial "kurcze wszystko bylo ok a jednak zbanowali", i zeby nam troche to pomąciło w głowach, google dodatkowo nie pozwoli aby na miejscu nr 1 bylo cos niezgodnego z ich wytycznymi (jakie wytyczne? ).

Zycze powodzenia.

Używaj Cuilla i Hakii

Szkoda, że Szook nie startuje...

Google miałoby okazję się odwdzięczyć, za jego wkład :D

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

Poleciała strona która utrzymywała sie na TOP 1 przez ostatni miesiąc. To było forum, kto pamieta jego nazwę?

legata.pl - znalazłem...

Następnym razem chyba bedzie prościej przeczytać temat, w którym odpisujesz, żeby nie zadawać głupich pytań.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności