Skocz do zawartości

Sposób na klikohit na wp

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam widzę że temat wrócił co mnie bardzo cieszy,

Cerebru widzis znie zgodze się z tobą, bo ja jestem pewien że ta rozmowa została zpreparowana a mam nawet meile człwieczka który to zorbiłi szantazował mnie chcąc wymusić pieniądze.

W meilach przedstawiał się jako BATIM i słał je z adresu batim2@wp.pl, nie zmartwiło mnie to że ktoś pisze o takich rzeczach bo jak sie nie wie samemujakcoś zorbić to lepiej kogoś obrażać, Powiem tak dla osiągnięcia pozycji w WP nie musze robic klikhotita bo i bez tego moje storny stoją na najwyższych półkach, a jeżeli jest klikohit to tak jak potrafię go zrobić to i potrafię go zbić. Co do IP pseudo szook to chętnie sam bym je ustalił, bo moje osobiście jest nei do ustalenia bo posiadam 1000 IP wykupionych od dostawcy bowiem jestem dostawcą netu drogą radiową.

Szkoda że ludzie zamiast się łączyć to się zwalczają.

Szkoda też że owy autor nie powiedział żę wszędzie się podklikuje.

A powiem tak to nie jest zabroniona technika :-). Ale napewno robienie jak PAn Pneuma znaczników TITLE i meta tile na stronie STRAJK.pl to spam.

Więc w sumie powiem tak uwielbiam jak spamerów boli fakt że nie wiedzą jak bez spamu się pozycjonować.

Jak narazie widzę 4 firmy w czołóce pozycjonerów - COmweb,Sitepromotor,Art4Web i ja. Z 2 ostatnimi wspolpracujemy, Sitepromotor to dobry koleś a Art4web można powiedzieć sąsiad bo z mojego miasta. Cała reszta to dla mnie przypadek kóry wpada w wyniki pozycjonowania jakimś cudem i nawet sama niewie zabardzo dlaczego.

Lecz chętnie wysłucham kilku wskazówek co do optymalizacji.

Pozdrawiam

Mariusz

Szook

oj szok

chyba nie wiesz co piszesz

Ale napewno robienie jak PAn Pneuma znaczników TITLE i meta tile na stronie STRAJK.pl to spam.

strajk.pl jest na czyms co się nazywa GuppY

Zobacz ich nagłówek:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>

<!--

GuppY v3.0p4 GPL Copyright (C) 2002-2004 by Laurent Duveau - https://www.freeguppy.org/

-->

<head>

<title>GuppY</title>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<meta name="Description" lang="en" content="GuppY: the easy and free web portal that requires no database to run">

<meta name="Keywords" lang="en" content="guppy, freeguppy, php, gpl, html, web, internet, portal, miniportail, easyguppy, aldweb, cms, free">

<meta name="Identifier-url" content="https://www.freeguppy.org/">

<meta name="Robots" content="Index, Follow">

<meta name="Revisit-After" content="14 days">

<meta name="Author" content="aldweb">

<meta name="Owner" content="aldweb">

<meta name="Reply-To" content="">

<meta name="Rating" content="General">

<meta name="Distribution" content="Global">

<meta name="Copyright" content="GNU Public License - (C) 2002-2004">

<meta name="Language" content="en">

<meta name="Title" content="GuppY">

<meta name="Generator" content="GuppY">

i tak samo jest drogi szoku u mnie, więc oskarżanie mnie o spam jest co najmniej nie na miejscu.

Ale skoro chcesz :?

nagłowki szoku Twoich stron

<title>Pozycjonowanie stron, reklama, promocja, pozycjonowanie,</title><!-- pozycjonowanie,reklama,promocja,pozycjonowanie stron,reklama internetowa,pozycjonowanie strony,pozycjonowanie stron www,pozycjonowanie w wyszukiwarkach,pozycjonowanie strony www,reklama promocja -->

<meta name="description" content="Pozycjonowanie stron internetowych reklama promocja www,pozycjonowanie www jest skutecznym elementem marketingu internetowego.Pozycjonowanie,promocja,reklama stron.Szook Polska lider marketingu internetowego oferuje skuteczne pozycjonowanie stron intenretowych promocje marketing i reklama>

<meta name="abstract" content="pozycjonowanie,reklama,promocja,stron www,pozycjonowanie google,reklamawizualna,reklama zewnetrzna,reklama szczecin,agencja reklamowa szczecin,pozycjonowanie www,pozycjonowanie strony,hosting,serwery,google,onet,promocja,reklama stron,pozycjonowanie strony,projektowanie stron, skuteczne pozycjonowanie,reklama internetowa,google promocja, pozycjonowanie w wyszukiwarkach,reklama zewnetrzna szczecin, reklama wizualna szczecin,pozycjonowanie stron szczecin, hosting,hosting szczecin,serwery szczecin, strony internetowe szczecin, strony internetowe pozycjonowanie,strony internetowe,pozycjonowanie,hosting,serwer,serwery,tani hosting,stabilne serwery,pozycjonowanie google,Pozycjonowanie w wyszukiwarce Google>

<meta name="keywords" content="pozycjonowanie,reklama,promocja,stron www,pozycjonowanie google,reklamawizualna,reklama zewnetrzna,reklama szczecin,agencja reklamowa szczecin,pozycjonowanie www,pozycjonowanie strony,hosting,serwery,google,onet,promocja,reklama stron,pozycjonowanie strony,projektowanie stron, skuteczne pozycjonowanie,reklama internetowa,google promocja, pozycjonowanie w wyszukiwarkach,reklama zewnetrzna szczecin, reklama wizualna szczecin,pozycjonowanie stron szczecin, hosting,hosting szczecin,serwery szczecin, strony internetowe szczecin, strony internetowe pozycjonowanie,strony internetowe,pozycjonowanie,hosting,serwer,serwery,tani hosting,stabilne serwery,pozycjonowanie google,Pozycjonowanie w wyszukiwarce Google,pozycjonowanie strony www,Pozycjonowaniewww,Pozycjonowaniestrony,Pozycjonowaniemstron,Pozycjonowaniem>

<meta name="keyphrease" content="pozycjonowanie,reklama,promocja,stron www,pozycjonowanie google,reklamawizualna,reklama zewnetrzna,reklama szczecin,agencja reklamowa szczecin,pozycjonowanie www,pozycjonowanie strony,hosting,serwery,google,onet,promocja,reklama stron,pozycjonowanie strony,projektowanie stron, skuteczne pozycjonowanie,reklama internetowa,google promocja, pozycjonowanie w wyszukiwarkach,reklama zewnetrzna szczecin, reklama wizualna szczecin,pozycjonowanie stron szczecin, hosting,hosting szczecin,serwery szczecin, strony internetowe szczecin, strony internetowe pozycjonowanie,strony internetowe,pozycjonowanie,hosting,serwer,serwery,tani hosting,stabilne serwery,pozycjonowanie google,Pozycjonowanie w wyszukiwarce Google>

<meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

<!-- pozycjonowanie,reklama,promocja,pozycjonowanie stron,reklama internetowa,pozycjonowanie strony,pozycjonowanie stron www,pozycjonowanie w wyszukiwarkach,pozycjonowanie strony www,reklama promocja -->

więcej nie chce mi się nawet wklejać i pokazywać warstw i stron z viagrą wystarczy przejrzeć kilka stron https://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...ukaj&lr=lang_pl

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

BO JA NIE WIDZE ZŁEJ TECHNIKI POZA KOMENTARZEM, ale jak wiesz na goolgle on jeszcze przechodzi, a poaz mi na innych wyszukiwarkach.

Jak wiesz każdy engin akceptuje coś innego.

A to co wkleiłeś akurat nie mówi o jakimś spamie, bo jak wiesz ONET czya 1000 znaków keywrods i tyle moześz wpisać, pzoatym są storny które pozycjonuje pod ONET a są które pozycjonuje pod Google, ale dalej też niewiem o jakich Warstwach mówisz, bo może jest coś czego nie widze, więc chetnie usłysze i to poprawie. Raczej dalekiejest mi tworzenie warstw w celach spamu.

Pozdrawiam

Mariusz

oj, szok

to co jest legalne a co nie to nie mam ochoty dyskutować, bo to rzecz bradzo względna,

ale przeginanie w stylu nagabywanie ludzi przez GG to przegięcie i w szczególności że szukałeś do tego nie facetów ale dziewczyn

jeżeli chodzi o abstract to

it is used in Academic papers

a Twoja strona do takowych się nie zalicza.

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

gadzam się z Tobą że jest nie etyczne, ale jak zauważyłeś akurat ta storna jest stroną testową. W onecie nie istnieje taka strona bowiem w Onet to SPAM.

Zgadzam się z tobą że jest to bardzo nie fer - ten komentarz.

I w sumie go usunę bowiem nie sprawdza się w nmawet testach.

O wiele lepszym rozwiązaniem jest marque tekstwięc niecchę się spierać a wywalanie mi że spamuje jest bezsensu bowiem ja potrafie zastąpić koniecznosć podnoszenia gęstości. Npinnymi techniami których nie można zaluczyć do nie etycznych. Zgodzić się powinieneś że kazy dobry optymalizator musi dokonywac testów na wyszukiwarkach czasem umieszczając tam spam io sprawdzając reakcje.

Wiesz Kolego PNEUMA to w sumie niewiem o co ze mna walczysz od początku bo nawet Ciebie nie znam, i mam nadziej że nie jesteś powiązany z firma Comweb bo w onecie wystrczy wpisać

url:gpe.pl i pokaża się subdomeny firmy comweb, co 2 to piekny spam, jutr już go nie będzie.

Jeżeli nei masz znim zadnego powiązania ani z tymi BATIM2 to mi napisz bo może bezewnesu się ciebie czepiam myśląc że ty starałeś się mnie szantarzować wyłudzeniem pieniędzy,

choć ty jak widzisz jestes z gdanska a owy BATIM prowadził w rejony gdyni.

Pozdrawiam

Mariusz

He, he

nie wiesz o jakich warstach mówię:

<div id="Oobj19" style="position:absolute;z-index:2;visibility:visible; left:266px;top:237px;width:722px;height:114px;color:#000000;font-size:1px;">

<a href="https://www.szook.interactiv.pl" title="reklama, reklama wizualna, reklama szczecin, reklama najlepsza oferta reklamowa">reklama, reklama wizualna, reklama szczecin, reklama najlepsza oferta reklamowa</a>

</div>

https://www.google.pl/search?q=cache:r3cKXr...2coff=1&strip=1

a może wytłumaczy mi co to jest :

<abbr title="Pozycjonowanie stron internetowych" lang="PL"></abbr> 

na (https://www.szczecin.szook.pl/)

bo wydawało się że służy do czego innego

to co jest legalne a co nie to nie mam ochoty dyskutować, bo to rzecz bradzo względna, 

ale przeginanie w stylu nagabywanie ludzi przez GG to przegięcie i w szczególności że szukałeś do tego nie facetów ale dziewczyn

Widzisz dalej ni widze zasadnośąci tego co mi mowisz nagabywanie, kogo do czego, bo dalej uważam żejest to jakaśhistoria wyssana z palca, choccieszy mnie fakt że jestem wysoko w rankingach i nękam niewiasty :-).

Wiex mi chlpie wytłumacz w czym problem i o jakie nagawbywanie ci chodzi ?

hehe a co to złego :-) to co wkleiles ??? czy to jest ukryte wg CIEBIE ???

bo widze ze masz male pojecie, POSTION ABLOSUTE nie jest zadnym spamem :-:). Jest to okreslenie pozycji danego tekstu itp a jak zobaczy to wszystko na stronie się wyświetla, więc wskaz mi gdzie to jest SPAMEM ? .

Spamem jest to co jest ukryte podczymś lub nie widoczne a TO TAKIE JEST ?

to widac niewiesz co to spam, i zkoda z Toba gadać :-).

Czeakm na ifno któremi jasno ppowie żeto jest ukryte niewidoczne i jest spamem :-)

Mariusz no dobra Twoja konkurancja nagabywała ludzi na GG żeby wchodzili na WP po klikochity... 

I juz też chce taką konkurencję 

pozdr

Heh lepiej nie chciej :-)

Bo wcale to skutku mi nie przynioslo :-) wiekszy chyba ten post na form :-). Bo każdy był ciekawy.

Wiesz powiem tak to co było zorbione własnie odnosiło negatywny skutek do klikohoita na tej stronie, ale nie będę tłumaczył dlaczego.

Wieszmeką byłoby dla mnie POSIADASZA 4 PACZEK IP klasy C proszenieludzi o wejścia skoro mam bota, IP i inne alementy które mi to wykonują. Jak widac strona na pozycjonowanie jest na 2 pozycji czasem na 1 bez klikohita, ale jak tylko mam takie pragnienie to go robię i nie czuje że to coś złego. To tak jakby uznac całepozycjonowanie złym, powiem więcej na każdy engin jest inny sposób jak ktoświe jaki niech go stosuje a nie wali tutaj posty bo jest zazdrosny i niewie jakbyc wyżej.

Pozdrawiam

Mariusz

color:#000000;font-size:1px;">

spamem nie jest warstwa tylko font chyba że na prawde chcesz mi wmówiwc że ktoś czyta 1???? :)))

I nie bierzcie tak wszystkiego do serce no chyba że konkurencja to wtedy wyciągajmy granaty, granatnoiki i perszingi a ja się dołącze

=D>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności