Skocz do zawartości

Sposób na klikohit na wp

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeny, BD, jak Ty brzydko mowisz :())

jesli przyjac zalozenie, ze istotna dla wyszukiwarek jest liczba klikniec w linki wyswietlane w serpach na dane slowo, to sposob w zarysie jest prosty, w wykonaniu trudniejszy. nalezy 'po prostu' symulowac mozliwie najbardziej dynamicznie aktywne wejscia na strony, o ktore nam chodzi. mozna to robic poprzez ip spoofing, laczenie sie przez proxy, restarty neostrady :( itd. mozna napisac soft, ktory bedze nasladowal uzytkownika - wysylal query do googla, klikal w wyswietlone linki i np. 1 link glebiej w kliknieta strone (coby wygladal na usera). tak mi sie to widzi, choc niewykluczone ze sie nie znam ;)

"i can handle it without linking :)"

tak, dokladnie polega to na tym,lecz nie jest to otyle technika doskonala bowiem tak jak keyword density musisz dokonac odpowiednij ilość wejść w stosunku do wywołani lbo aczniejsz sterowac wywylaniami symulujac bezpieczna liczbe albo bedziesz robil bezpieczna ilosc wejsc, bowiem zbyt duzy wzorst zainteresowania strona jest tez dla engina zbyt podejrzany i potrafi przy 2000 chwilowo strone zblokowac,choc mimo to po tym strona wzrasta. 2 wazny elemnt to fatk ze najlepiej sie to robi od poczatku indkescacji a nie gdy strona ma juz rok

Pzdr

Mariusz

wiesz ja uwielbiam wkurzac Comweba tym, podbijam 15 ludkow :-), bo on ma chyba jakies kompleksy na pkt. pozycji, wiec podbijam ich na jeden dzien, mi i tak nie zagrazaja bo to zbior przypadkow ktory podbijam, miedzy nie umieszcam jeszcze siostre i corke firmy tak ze nie widac gdZIE I JAK, POTEM DOKONUJE modyfikacji odpowiedniej i blokuje klikohita zostajac na 1 pozycji :-). Ot cały bajer wzrost blokada jak jestem tam gdzie chce i stop end klik :-). Tak że jak blokuej storne to jest na dobrej pozycji a klikohita juz ciezko zrobic.

Pozdrawiam

Mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności