Skocz do zawartości

Malo Zarobki

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moja strona ma dziennie okolo 400-500 odwiedzin dziennie. Z dnia na dzien rosnie jej ogladalnosc, niestety moje zarobkiz niej sa marne... zobaczcie sami:

Wyświetlenia strony: 2 817

Kliknięcia 53

Zarobki: 0,46 US$

Dodam ze strona jest polskojezyczna, moje najlepsze dni siegaly po $1 przy tej samej a czasem nawet mniejszej klikanosci...

Co robic ?

Dziekuje.

Reklam skierowanych na miejsce docelowe (rozliczanych w modelu CPM -- czyli płatnych za każde wyświetlenie) masz stosunkowo mało, więc to nie one wpływają na małą wysokość zarobków.

Może smart pricing?

Hm no moglo by na to wygladac ale czy na pewno ? zobacz, to jets moja strona: https://www.brechta.pl

ale pamietam jak jeszce pare dni temu jak mialem awarie na stronie byl komunikat "problem with database" i adsense zaindexowalo to i przez caly dzien wyswietlalo reklamy z mysql itd i mialem czasem nawet po $0,3 za click, wtedy zarobilem ponad $1 w pare godzin.

u mnie na stronce o tej tematyce średnia cena za klika w tej tematyce waha się między 3 a 5 centów w zależności od kanału. I patrząc na niektóre posty, że ludzie dostają po 1 cent sądzę, że wcale nie jest to taka zła tematyka ;) Wydaję mi się, że dodanie jakiejś treści na stronę pomoże, choć gwarancji nie daję. Żebym tylko umiał taką stronkę jeszcze wypozycjonować to byłbym zadowolony z zarobków :P

Wyświetlenia strony: 2 817

Kliknięcia 53

Boże...chciałbym mieć tyle klików. mam w tej chwili 10 na dzień.

Wydaje mi się, że słaba tematyka strony dla Adsensa. Może jakiś inny program.

Ja mam anglojezyczną z orientalnymi teledyskami. Niedość, że mało klikają to zarobki cienkie

Hmm a jest jakas mozliwosc sprawdzenia ile placi reklamodawca danej reklamy ? Bo z tego co zauwazylem to na mojej stronie sa wyswietlane ciagle te same reklamy. Ciekawi mnie widelec.pl, oni chyba malo placa.

Hmm dziwne ale wczoraj mialem 59 klikow i az $2,55! moj rekord ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności