Skocz do zawartości

Malo Zarobki

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

dodaj te strony które nie pasują do twojej tematyki i strony które robią masówkę w AdSense do filtru reklam konkurencji.

masówkę robią:(głównie portale: interia, gazeta itp.) mało płacą za kliknięcie bo mają podpisane umowy z Google.

spróbuj też dodać tam widelec na tydzień i sprawdź czy podskoczy Ci średnia stawka za klik

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

ja mam reklamy od ponad 5 miesiecy :P

na poczatku jak bylo malo osob mialem po 0,10 $ dziennie max ;)

teraz jest coraz wiecej ale nigdy jeszcze nie bylo tak jak wczoraj ze 2,55, to rekord. Uusne tego widelca bo tak na prawde to nic nie przynosi, jest pierwsza reklama od lewej pewnie daja nie cale $0,01 za klik to mam to gdzies....

tutaj są odpowiedzi na Wasze pytania jak z tego korzystać i jak znaleźć adresy stron

https://www.google.com/adsense/support/bin/...um=link#finding

Chociaż ten ich bajer do podglądu reklam średnio działa bo nie pokazuje mi wszystkich reklam...

_MaStErCoBrA_

* Wprowadzanie witryny przykład.pl spowoduje zablokowanie reklam z przyklad.pl i przyklad.pl/poddomena

* Wprowadzenie nazwy przyklad.pl spowoduje także zablokowanie reklam w witrynach: www.przyklad.pl i fora.przyklad.pl

* ciąg www.przyklad.pl zablokuje reklamy do www.przyklad.pl, lecz nie do fora.przyklad.pl ani przyklad.pl

* ciąg przyklad.pl/sub nie spowoduje zablokowania przyklad.pl/produkty ani przyklad.pl/pod/index.html

czyli gazeta.pl zablokuje gazete i subdomeny

edit:

literówka

Ok dziekuje bardzo za odpowiedzi, a i jescze jedno jak byscie mogli podac tutaj najmniej platne reklamy ? chodzi mi o miedzy innymi takie jak gazeta.pl itd...

P.S. Po zablokowaniu gazeta.pl zarabiam ponad $2 dzienni,e wczoraj mialem $2,88 i 59 klikow, dzis troche gorzej bo mniej odwiedzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności