Skocz do zawartości

linki na stronie z ramkami

juice99

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest jakiś sposób aby umieścić link na stronie głównej od ramek? czyli tej która zawiera linki-ramki do innych podstron.

To znaczy umieścić link można, ale Google nie chce w ogóle w niego wejść.

Zindeksowało mi ładnie metatag description i indeksuje zawartość tej strony chociaż ona się nie wyświetla nikomu (bo wyświeta się zawartość ramek)

link wrzuciłem w dyrektywę <noframes> </noframes> ale również i poza nią na końcu przed </body> (chociaż ani tego w noframes ani tego poza nie widzą ludzie wchodzący na stronę to jednak skoro Google indeksowało zawartość noframes to czemu nie chce podąrzyć za linkiem?)

link jest wewnętrzny a strona ma wystarczająco dużo zewn. linków - w o wiele słabszych pozycjonowanych stronach już dawno mi podąrzał, a teraz od 2 tygodni chociaz codziennie wchodzi na stronę, nie chce tego linka załapać.

Gdzie albo jak go wrzucić żeby go złapał ?

wkleje kawałek kodu żeby było wiadomo o co chodzi:

<html>

[... nagłówki itp...], potem:

<frameset framespacing="0" border="false" frameborder="0" cols="1,*">

<frame name="frame_left" scrolling="no" noresize src="https://www.jakasstrona.com/blabla.html" target="frame_main">

<frame name="frame_main" src="https://www.jakasstrona.com/blabla2.html" scroll

ing="auto">

<body>

ten_link

<noframes>

trochę tekstu, który ładnie się zaindeksował w Google

znowu_ten_link

</noframes>

i_jeszcze_raz_link_dla_pewności_ten_sam

i trochę tekstu, które chyba też jest indeksowane przez Google

</body></html>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności