Skocz do zawartości

strona prywatna

gabi07

Rekomendowane odpowiedzi

"CO DZIENNIE"-pisze się razem

"TYSIęCY NAGRóD"- skoro cały tekst jest pisany dużymi litarami to dlaczego "ę" i "ó" są małymi?

"Chcesz mieć własną stronę internetową za darmo z 1 GB miejsca?" tego tekstu na głównej nie widać bo dałaś czarną czcionkę na czarnym tle, to samo dotyczy sądy po prawej..

+ to co napisał guitarman

Forum mnie rozbawiło ale nie aż tak jak to:

"JAK DODAć STRONE DO WYSZUKIWARKI GOOGLE

1.wchodzimy tutaj KLIKNIJ

2.URL-piszemy adres strony

3.comments-piszemy słowa kluczowe

4. i gotowe teraz musimy poczekać miesiąc lub dwa"

Ten miesiąc lub dwa to czekać na indeksację czy TOP1?

Chyba złożę ci propozycję na pozycjonowanie mojej stronki konkursowej.. :)

"CO DZIENNIE"-pisze się razem

"TYSIęCY NAGRóD"- skoro cały tekst jest pisany dużymi litarami to dlaczego "ę" i "ó" są małymi?

"Chcesz mieć własną stronę internetową za darmo z 1 GB miejsca?" tego tekstu na głównej nie widać bo dałaś czarną czcionkę na czarnym tle, to samo dotyczy sądy po prawej..

+ to co napisał guitarman

Forum mnie rozbawiło ale nie aż tak jak to:

"JAK DODAć STRONE DO WYSZUKIWARKI GOOGLE

1.wchodzimy tutaj KLIKNIJ

2.URL-piszemy adres strony

3.comments-piszemy słowa kluczowe

4. i gotowe teraz musimy poczekać miesiąc lub dwa"

Ten miesiąc lub dwa to czekać na indeksację czy TOP1?

Chyba złożę ci propozycję na pozycjonowanie mojej stronki konkursowej.. :)

ę i ó są pisane małymi literami bo tak nam wskakuje na stronie

chcesz mieć własną stronę... jest specjalnie troche zamaskowane bo to reklama strony gratis na którym mam strone

a poczekać trzeba miesiąc lub dwa na zaindeksowanie w google czasem oczywiście krócej czasem dłużej

cikawe teorie tu prezentujesz...

chcesz mieć własną stronę... jest specjalnie troche zamaskowane bo to reklama strony gratis na którym mam strone

a poczekać trzeba miesiąc lub dwa na zaindeksowanie w google czasem oczywiście krócej czasem dłużej

sorry. mialo byc czy w swietego mikolaja wierzysz? idz sie dziecko pobaw lalkami

krytyka krytyką właśnie chodziło mi o porady aby wrazie czego coś zmienić lub dodać ,ale jakieś docinki typu "pobaw się lalkami" czy zaliczanie do dzieci to już przesada anie nie opinia swoimi nie miłymi odpowiedziami odstraszacie ludzi od forum.

Gabi,

swoimi nie miłymi odpowiedziami odstraszacie ludzi od forum.

nie wydaje mi się, żeby ktoś miał jakikolwiek interes w tym, żeby kogokolwiek zachęcać do tego forum czy zniechęcać..

PS. niemiłymi-pisze się razem.

Skoro zwróciłem ci na to uwagę to znaczy, że można inaczej. Doczytaj jak to poprawić. Nie myśl o tym czego nie możesz, tylko o tym co możesz..(zrobić/poprawić/nauczyć się/dowiedzieć się..)

Tutaj też proponuję doczytać.

Zacznij od działów dla pocztkujących.. bo nie czeka się miesiąc lub dwa na zaindeksowanie strony.. tzn. czeka, ale jak nie masz o tym zielonego pojęcia, więc nie pisz takich..xxxx (w miejsce x wstawić dowolne..byle nie pozytywne;)

nie jesteście zbyt mili każdy ma własną koncepcje strony i różne gusta
To prawda, ale pytasz na forum dotyczącego pozycjonowania i liczysz na odpowiedzi ludzi, którzy się tym zajmują i na tym znają, więc przyjmij ze zrozumieniem to co piszą, lub doczytaj na temat..
krytyka krytyką właśnie chodziło mi o porady aby wrazie czego coś zmienić lub dodać ,ale jakieś docinki typu "pobaw się lalkami" czy zaliczanie do dzieci to już przesada
Może przesada, a może odesłanie do działu dla początkujących?

Poczytaj trochę forum (pisząc trochę, mam na myśli miesiąc/dwa guglając przy tym ze zrozumieniem).

Jeśli ktoś tutaj się wypowiada, to raczej z dobrej woli, więc nie odbieraj tego jako docinek, tylko jako wskazówki (między wierszami;)

Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności