Skocz do zawartości

Podstrony w wynikach G

rafallski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanko: co zrobić żeby w wynikach google oprócz strony głównej mojej strony pokazywało także jej działy (w moim przypadku: sklep, promocje, aktualności...) tak jak w przypadku tej storny? https://img185.imagevenue.com/img.php?image...t_122_107lo.jpg

Wiem że kiedyś na forum był o tym wątek, ale nie wiem jak go odnaleźć.

Ps. Dzięki Waszej stronie udało mi się wypozycjonować moją stronę na zapytanie "części samochodowe częstochowa" - 8 poz. "akcesoria samochodowe częstochowa" - 3 pozycja ;)

Dziękuję wszystkim za dzielenie się wiedzą na tym forum ;)

--- www.ralfis.pl ---

Ja bym zrobił tak. Dał kilka najważniejszych linków do podstron ze strony głównej np. KONTAKT, OFERTA, FORUM, O NAS itp. (np. z 6 szt.) i linkował również do tych podstron a nie tylko do głównej. Mi się tak udało to zrobić.

Mam pytanko: co zrobić żeby w wynikach google oprócz strony głównej mojej strony pokazywało także jej działy (w moim przypadku: sklep, promocje, aktualności...) tak jak w przypadku tej storny? https://img185.imagevenue.com/img.php?image...t_122_107lo.jpg

....zauwazylem jedna regularnosc w przydzielaniu tego ;)

jezeli strona jest wyszukiwana oraz pozycjonowana na frazy, w ktorych przewija sie wspolne slowo kluczowe, np. "informatyka zlecenia", "freelancing zlecenia", "grafika zlecenia", jak rowniez slowo te (np. "zelecenia") wystepuje w tagach i tresci, ale nie jako samodzielne slowo tylko zlozenie we frazach

=> to taki bajer zacznie sie pojawiac przy danej stronie jezeli wpiszesz w google np. "zlecenia" wtedy pojawiaja sie dodatkowo linki do stron z "informatyka" "grafika" "freelancing" "java" itd. wedle reguły""informatyka zlecenia" "grafika zlecenia" ...itd

Logiczne? mnie sie wydaje bardzo logiczne!;)

Poza tym przetestowalem to juz i dziala na moich serwisach ;)

jest tylko jedno: dziala tak w 50% - wyskakuje lub nie, ale jest to regularne 50% :)

milego weekendu Panowie i Panie :)

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności