Skocz do zawartości

Polska - Niemcy

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Owszem, to co mówisz mogło się odnosić do polskiej drużyny dwa lata temu.

Niemcy to nie jest jakaś mega dobra drużyna. Poza tym na początku turnieju będą się może troche oszczędzać podświadomie.

Mają dosyć wolnych środkowych obrońców, dlatego jakieś agresywne odbiory w środku i prostopadłe podanie na szybkiego smolarka może im sprawić problemy (i zaloże się że nasi będą tak grali), mają też słabiutkiego bramkarza, więc nasi mogą coś strzelić.

Oczywiście niemcy w przodzie też mają coś do powiedzenia, zdaje się że ballack ma najwięcej :P Zobaczymy, ja jednak stawiam na niespodziankę - a taką będzie brak zwycięstwa niemców.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma to jak gol po spalonym niemców. Jednak decyzja sędziego jest nieodwołalna. Śmieszne było też, jak przez pomyłkę sędzie prawie pokazał Smolarkowi czerwoną kartkę :). Ten mecz to będzie jedna wielka pomyłka.

Zostanie nam tylko jedno.

KUBICA :);) KUBICA !!! !!! KUBICA !!! !!!

hm...

ja wam powiem tak.

jak cholera jasna nie widzłem jeszcze takiej szopki w wykonaniu niemiec.

to straszne;/

jak nie wygramy, to będzie totalna porażka niestety;/

jak Leo nie wstawi do ataku 2 stałych to nie ma szans na wygraną;/

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLSKA!:)!;)!!!!!

BIAŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO-CZERWONI!

Byliśmy lepsi! Byliśmy lepsi! Byliśmy lepsi!

Lewa obrońca, napastnik( NAPASTNIK ) i inna pozycja Smolarka potrzebna! Finał jest nasz!

Do zobaczenia w finale, ale tam dostaniecie!

(L)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności