Skocz do zawartości

Polska - Niemcy

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, co sie teraz krzyczy na sędziego, ale w czasch mojej młodości było krótko: "sędzia ch**". Polacy strzeli trzy gole i przegrali. Ja chyba stawiałem na remis. Było w sumie dosc blisko. A jezeli ktoś uważa, że graliśmy naprawdę kiepsko, to jak grali Niemcy, ze wyszło im tylko 2:0 z pomocą sedziego?

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No właśnie, przynajmniej żaden Niemiec nie trafił ... btw. Leo straszny chaos wprowadził.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

hm...

nie było szans. niemiecki zespół jest szybszy i skuteczniejszy.

a jego najważniejszą zaletą jest to, że myśli...

niestety nasi rodacy nie wyróżniają się błyskotliwością na boisku. jeden i ten sam schemat. ciągle powtarzany. atak od prawej strony. może ze dwie piłki na krzynówka były na lewą... krzynówek z kolei za nerwowy...

aj,

co zrobić, żeby polacy zaczęli myśleć?

- zreformujmy system szkolnictwa;]

do posta wyżej.

Leo wprowadził bardzo dobrą grę. łapanie niemców na spalone byłoby skuteczniejsze, gdyby tylko polacy nie bali się uciekać do przodu. niestety mam wrażenie, że niemcy znali już ten "trick" dlatego bawili się nasza pułapką "ofsajdową"

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Panowie - to był tylko mecz kluczowy, przed nami jeszcze mecz o wszystko i mecz o honor.

Ale wracając do samego meczu PL-GER to nieźle grał Roger, myślę, ze nie powinniśmy zainwestować w Brazylijczyków z 4-5 byśmy sprowadzili i na EURO2012 byli byśmy piłkarską potęgą.

Powinniśmy się w końcu uczyć od państw zachodnioeuropejskich - chociażby takiej Francji:

https://www.joemonster.org/art/9122/Ostatec...plenie-klimatu-

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zagrali lepiej niż Niemcy. Wykorzystali błędy nasze i sędziego.

Spokojnie :). Z taka grą i z skoncentrowanymi Chorwatami przegrają. My wygramy z Austrią. Później Chorwacja z nami wystawi II skład i ich pojedziemy i awans jest nasz ;).

(L)

z chorwatami ciężko będzie.

czarno widzę przyszłość naszych.

hej,

chodźcie wypozycjonujemy jakąś "fajną" stronkę, pod "deutshland" w gogielku.de :)

czy jak tam się pisze te szwaby po ich języku...

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Jak dla mnie dzisiejszy dzien i dwie postacie - Kubica, Podolski to smutny przyklad, ze rodakom duzo lepiej sie wiedzie w Niemczech, gdzie maja szanse sie rozwijac i realizowac. Niestety to samo sie tyczy wszystkich polskich emigrantow.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zagrali lepiej niż Niemcy. Wykorzystali błędy nasze i sędziego.

Lepiej :drink:? Jakoś tego nie było widać.

... smutny przyklad, ze rodakom duzo lepiej sie wiedzie w Niemczech, gdzie maja szanse sie rozwijac i realizowac. Niestety to samo sie tyczy wszystkich polskich emigrantow.

Intru - ciągle to samo - wyjedź nie marudź :).

Polacy w tym meczu zagrali jak Polacy, innego komentarza nie trzeba :drink: kazdy wie jak jest, niby chca, niby umieja, ale...

Niektóre momenty gry ukazywaly to, ze polacy tylko patrzyli (i domyslalm sie ze od razu sie uczyli) jak niemcy graja, jak wymieniaja pilke, jak konstruja pilke. 1.5 h nauki gry w pilke, next mecz zagraja lepiej i bedzie 1;0 w plecy, a ostatni zremisuja 0:0.

P.S. najmniej polski Roger, zagrał najbardziej dla polski. Moze to jest recepta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności