Skocz do zawartości

Jak zrobić taką sitemape na taki efekt?

hellfix

Rekomendowane odpowiedzi

tego się nierobi, to się dostaje. o to za co są spory, ale generalnie dostają to tylko najlepsze witryny i nie ma czegoś takiego jak robienie'tego efektu'

To już było maglowane nikt nie wie jak to zrobić, może być i młoda domena i stara, może być średnio podlinkowana a może być mocno - mówię na swoim przykładzie.

Najwcześniej na 4ro miesięcznej drabinkę złapałem czy nawet to była 3miesięczna nie pamiętam już

Ja uważam, że ma tu znaczenie przewaga strony na pierwszej pozycji nad drugą na daną frazę, poparta linkami z tą frazą, ale teraz chyba łatwiej niż kiedyś o takie wyniki.

P.S.

Trochę myląco napisałeś temat.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

I jeszcze musi być spory ruch na stronce, bo te linki są do najbardziej 'klikalnych' rzeczy. Jak jest taka tendencja, że ludzie wchodzą na stronkę i większość z nich klika cały czas w te same rzeczy to wtedy może Google coś takiego dać, żeby im życie ułatwić. Tak mi się wydaję.

Aha i to można dostać tylko na niektóre frazy. Mam np. stronkę na ok. 10 fraz w top1, a tylko na 1 dostałem taki bonus w postaci tych linków.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności