Skocz do zawartości

Jak zrobić taką sitemape na taki efekt?

hellfix

Rekomendowane odpowiedzi

Nie musi być spora przewaga między drugą stroną a pierwszą żeby był taki efekt, ja miałem małą różnicę między 1 a 2 i jak mój serwis był na 1 to miał linki, a jak miał 2 to znikały i takie wahania były przez jakiś czaas. Odkąd zrobiłem przekierowanie w php to już mi się nie pojawiają. Mi się wydaje że przyznaje się je stronom które dokładnie odpowiadają kategori zapytania, i nie są powiązanie z innymi kategoriami.

+ "moc" ? - na ten temat się nie wypowiem :lol:

+ ruch nie musi być aż tak wielki (moja strona ma średnio 100 unikalnych/na dzień) - strona dla pasjonatów :lol:

+ od kilku lat numer jeden na frazę = nazwa domeny (wyników 2.5mln)

+ strona ma 2 menu (jedno do stałych informacji, faq, kontakt, regulaminy, etc.) oraz menu do 4 podstron, z których każda posiada w miarę rozbudowaną i aktualizowaną treść. - i właśnie te 4 podstrony (nazwa anchor linka) stanowią sitemap.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności