Skocz do zawartości

[strona] www.gitbit.pl

xxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem ze chcesz abysmy podyskutowali o Twojej stronie. W przeciwnym wypadku to nie miejsce na reklame.

1. Wlacz tlo dla calej witryny bo te biale pola na szarym tle wygladaja koszmarnie.

2. Lista projektow jest malo czytelna. Sugeruje abys pobawil sie i jakos to rozdzielil.

3. Panele logowanie i ten drugi jakos mi tam nie pasuja w takim ukladzie. byc moze to wina braku tla albo czegos innego. Poza tym po co te elemengy na podstronach? Moze lepiej je przeniesc na bok?

To na szybko...

• 3 tygodnie później...
no chodzi mi zebyscie ocenili serwis... jest juz o wiele nowsza wersja, co teraz o nim sadzicice ??

No i nie zrobiles tego o czym pisalem - chodzi o tlo. Ustaw biale tlo dla witryny bo inaczej np u mnie tlo jest poszarpane i raz jest biale a pozniej szare - wyglada to jak puzzle.

Hm poza tym nie widze aby sie cos zmienilo :|

Strona jest przyjazna oku, o ile masz ustawione tlo na kolor bialy, bo jak sobie ustawilem na niebieski, to jest tak jak bartek napisal poszarpane. Wystarczy w tagu <body> dopisac bgcolor="#ffffff" i po wszystkim.

Zycze powodzenia, zawsze jestem z a wspieraniem open source.

hoho, zapomnialem o tym tle, juz chyba jest dobrze, prawda ? ale mam wielki problem.... za cholere nie mam jak wypromowac mojego serwisu... jest on calkowicie darmowy, wiec nie dosyc ze nie mam kasy na reklame gdziekolwiek to jeszcze wrzucasm kase w bardzo dobry serwer i domenke, i jak narazie mam kurde 9 zarejestrowanych projektow... nie wiem co mam robic... macie jakies pomysly ??

hoho, zapomnialem o tym tle, juz chyba jest dobrze, prawda ? ale mam wielki problem.... za cholere nie mam jak wypromowac mojego serwisu... jest on calkowicie darmowy, wiec nie dosyc ze nie mam kasy na reklame gdziekolwiek to jeszcze wrzucasm kase w bardzo dobry serwer i domenke, i jak narazie mam kurde 9 zarejestrowanych projektow... nie wiem co mam robic... macie jakies pomysly ??

Teraz jest OK i wyglada znacznie lepiej :)

Co do promocji to:

1. optymalizacja na duza skale

2. dopisuj sie do katalogow

3. stopka w mailach jakie wysylasz

4. wyslij informacje do prasy np CHIP pisze o ciekawych stronach

5. pogadaj ze stronami linuxowymi i znanymi portalami i zacznij wspolpracowac - dodasz projekt to ci puszcza newsa

Mysle ze nakrecisz ruch ...

hmmm, do prasy pisalem, ale juz od 2 tyg sie nie odezwali z zadnego czasopisma a pisalem do KŚ EXPERTA, CHIPA, PC WORLD COMPUTERa i jeszcze jakis chyba :] a na jakich zasadach wspolpace mial bym oderowac serisom linuxowym ?? a tak w kilku slowach to co myslicie na temat pomyslu na gitbita no i o wykonaniu :]

hmmm, do prasy pisalem, ale juz od 2 tyg sie nie odezwali z zadnego czasopisma a pisalem do KŚ EXPERTA, CHIPA, PC WORLD COMPUTERa i jeszcze jakis chyba :] a na jakich zasadach wspolpace mial bym oderowac serisom linuxowym ?? a tak w kilku slowach to co myslicie na temat pomyslu na gitbita no i o wykonaniu :]

bartery, bartery .... bartery. ewentualnie boxy.

"jak bylem mały, to byłem mały..."

Jak wiecie ostatnio panuje u mnie minimalizm i strona bardzo przypadła mi do gustu swoją delikatnością jednak:

- totalny brak zachowania konsekwencji w odstępach poziome, pionowe

- tabela z treścią powinna być równa szerokości modułów jakie nad nią i pod nią się pojawiają

- kodowanie: Jeli, wylij, miesišc

- linki z jednoczesnym underline i overline wyszły z mody

- po najechaniu na search czy login (czemu nie po polsku) oczekiwałem że się zaświeci to pomarańczowe

- do tego stopnia mi się spodobały te 3 ząbki że zerknąłem w google images trochę za bliskie podobieństwo i nazwa pliku

- przy tak delikatnym layoucie alert o braku użytkownika jest naprawdę jak nie z tej bajki

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

poprawie to o czym mowa w twoim poscie, i przyznam ze az mi troche glupio ze skorzystalem z gotowego layoutu, ale musze ci podziekowac ze sprawdziles go w ten sposob bo moj kolega wciskal mi ze to on mi zrobil ten design specjalnie na potrzeby gitbita... a jak narzie pozostaje zmienic mi nazwy plikow... :oops:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności