Skocz do zawartości

1 konto / 3 kanały

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

czy rozsylanie spamu wsrod znajomych i zachecanie ich do codziennego klikania to dobry pomysl

Zdecydowanie nie, nagły przyrost CTR jest co najmniej podejrzany.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

No wlsnie mam ostatnio duzy prztrost CTR ...mam konto w Adsense od pazdziernika 2004 i nie bardzo staralem sie zeby reklamy mialy dochod. CTR rosnie mi w duzum tempie bo wyswietlam reklamy na kilku stronach ale te najbardziej dochodowe sa dwie ... czy powinienem sie czegos obawiac??

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

czy powinienem sie czegos obawiac??

jeżel przyrost nie jest spowodowany oszukanymi kliknięciami, to IMO nie. Zdaje się, że możesz napisać do Google z prośbą o sprawdzenie Twojej strony, a taki gest w ich stronę, na pewno Ci nie zaszkodzi.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności