Skocz do zawartości

Nowy katalog stron

boby

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...

Przepraszam że post pod postem.

Katalog przeszedł mały lifting :) Odświeżona została grafika katalogu oraz jego układ.

Przez jakiś czas przestał być moderowany przez co nazbierało się troszkę śmieci, część już usunąłem a część będę usuwał na bieżąco.

Od dziś katalog będzie surowo moderowany przez cały czas. Z czasem pomyślę o jakiejś barierze dla mniej wartościowych stron, jednak obecnie zapraszam wszystkie strony tworzone dla użytkowników i prezentujących jakiś poziom.

Pozdrawiam

wreszcie ktos posiedziałem nad wyglądem :) az miło popatrzeć. nie to co inne mini jadące tym samym "szymelkiem"

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wreszcie ktos posiedziałem nad wyglądame :) az miło popatrzeć. nie to co inne mini jadące tym samym "szymelkiem"

Zgadza się - brawa dla autora :) - kolejny przykład na to że z biednego miniacza da się zrobić elegancki katalog.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności