Skocz do zawartości

Witam serdecznie!

kaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Do tej pory byłem jedynie "obserwatorem", ale mam nadzieję, że od czasu do czasu będę mógł również aktywnie udzielać się na forum. Mam nadzieję, że moja obecność na tym forum pozwoli poszerzyć mi zakres mojej wiedzy, a przy okazji (skoro zamierzam aktywnie się udzielać, a nie tylko czytać jak dotąd) będę mógł też czasem pomóc innym (głównie w tematach związanych z serwerami, domenami i hostingiem).

Pozdrawiam,

Krzysztof.

dust.pl - hosting klasy business [ kompleksowe rozwiązania dla Twojego biznesu ]

Markowe serwery DELL kolokowane w Polsce, bezpośredni styk do zasobów: TPNET, PL-IX, WIX, AC-X

NIP: 7712529108, REGON: 100262620, Infolinia handlowa: 0801 000 867

Taki mały offtop, shoutcast'a też odpalasz :lol:?

Naszą ofertę kierujemy głównie do klientów biznesowych. Nie zezwalamy na uruchamianie na kontach serii biznes oprogramowania typu shoutcast, a aby uprzedzić kolejne pytanie- napiszę od razu, iż nie zezwalamy także na sesje IRC.

Klienci biznesowi mają jednak nieco inne wymagania niż klienci indywidualni. Nie ma problemu, aby uzyskać dedykowany adres IP dla swojego konta (bezpłatnie dla kont biznes pro, oraz biznes max) jeśli ktoś potrzebuje dostępu do swojego serwisu po SSL (np. logowanie do sklepu internetowego), albo ma potrzebę uruchomienia firmowego serwera FTP z dostępem do użytkownika anonymous.

Dla klientów indywidualnych mamy nieco inną ofertę (taniej, choć bez dostępu do ssh, oraz w innej lokalizacji). Ewentualnych zainteresowanych wolę jednak odesłać na PW- nie chcę tu robić jeszcze większego offtopic'u.

dust.pl - hosting klasy business [ kompleksowe rozwiązania dla Twojego biznesu ]

Markowe serwery DELL kolokowane w Polsce, bezpośredni styk do zasobów: TPNET, PL-IX, WIX, AC-X

NIP: 7712529108, REGON: 100262620, Infolinia handlowa: 0801 000 867

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności