Skocz do zawartości

nTechnology oszust

LCN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czego się spodziewaliście? Większość z poszkodowanych żalących się na forum chciała wyłącznie odzyskać swoje 10-20 zł zamiast zgłosić to tam gdzie trzeba.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Swoją drogą, jak 16 latek mógł oszukać tyle osób ?!

W co w tym dziwnego? Młody to bardziej kreatywny i umie kombinować :)

Swoją drogą to wczoraj miałem napisać, że on pasuje mi właśnie na Hodunia ale wolałem nie wypalać nić głupiego !!! A tu się okazuje, że to jednak on :D

A czytajac wczesniej ten temat wlasnie pomyslalem sobie o mlodym Hoduniu :) Teraz patrze i to rzeczywiscie on, smiech na sali. Tylu duzych chlopcow bylo w to zamieszanych a sprawa dalej nie rozwiazana, no chyba ze w toku.

Panowie, mniej gadania a wiecej czynow, nie badzmy dziecmi.

Pozdrawiam

Z moich informacji wynika iż zabrali mu już 2 komputery.

Informacją dla wszystkich jest to iż sprawa ciągle jest w toku, teraz policja przesłuchuje "świadków", a to trochę trwa i problemem jest również to iż mało (kilka - kilkanaście osób narazie chociaż wiem przynajmniej o 10 - 15 osobach więcej, które nie poszły na policję) poszkodowanych zgłosiło się na policję z takich czy innych względów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności