Skocz do zawartości

Ranking wyników :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

wcześniej po dokonaniu poprawek wyniki były ok, a teraz ciągle pokazuje jakieś dziwne pozycje, jestem w czołówce od jakiegoś czasu ciągle ta sama pozycja w google a w rankingu jedna niżej, może to poprawcie, bo jeszcze tak zostanie na koniec, i będzie nerwowo :)

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

wcześniej po dokonaniu poprawek wyniki były ok, a teraz ciągle pokazuje jakieś dziwne pozycje, jestem w czołówce od jakiegoś czasu ciągle ta sama pozycja w google a w rankingu jedna niżej, może to poprawcie, bo jeszcze tak zostanie na koniec, i będzie nerwowo ;)

sie przejmujesz... mnie wykopsało dziś z 10 na 30 :), wcześniej różne przetasowania a praktycznie od początku jak sam sprawdzam na "domyślnym" guglu mam dokładnie te same wyniki, od dłuższego czasu pokazuje mi dokładnie taką samą liczbę wyników, konkurencja na tych samych miejscach... ;)

dymna.jpg

• 1 miesiąc temu...

Jak to w końcu jest z tym rankingiem, nadal coś nie działa dobrze, od przedwczoraj jedna z moich stron konkursowych jest w Top20 a miejsce w rankingu powyżej 20-tego.

Co ile jest odświeżany ranking, bo widzę, że chyba bardzo rzadko :|

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

pewnie wyniki zostały ustalone jeszcze przed rozpoczęciem konkursu ;) a za top 20 bylo trzeba wpłacać raty już od zakończenia ostatniego konkursu :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Wyniki nie mają się podobać, mają być takie jak są w rzeczywistości, ale nie są.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności