Skocz do zawartości

Ranking wyników :)

Rekomendowane odpowiedzi

wyniki ciekawie sie prezentuja na wykresach

zobaczcie sobie np. Lukasa

Wyniki które prezentujesz są na podstawie rankingu ze strony konkursowej?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
wyniki ciekawie sie prezentuja na wykresach

zobaczcie sobie np. Lukasa

Wyniki które prezentujesz są na podstawie rankingu ze strony konkursowej?

Mar.

Tak, robocik pracowicie zbieral w regularnych odstępach czasu.

Wkrótce się pojawi podobny gadget - top100 google dla kazdej domeny osobno.

Lepiej kupić link u mnie bo jest klikalny - traffic. (kasa i tak pójdzie na Tybet - nic nie zarabiam).

linki ze stopki...

Witam

Obecnie na mojej stronie można zobaczyć:

- ranking wg strony konkursowej dla dowolnego dnia

- ranking w google top100 w poszczególnych dniach

- wykresy top100 w google dla dowolnej domeny

- wykresy pozycji wg strony konkursowej dla dowolnego uczestnika

zapraszam

Notka na moim blogu

linki ze stopki...

Na stronie głównej https://mistrz2k8.seopl.org/index.php jest ręcepr....., a nie Ręcepr.....

rpotud0.gif

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

• 2 tygodnie później...
ranking coś znowu nawala bo mam szóste miejsce w google, a w rankingu siódme ;)

u mnie roznica jest czest w dwie strony o 1-2 miejsca

chodzi o czywiscie o pozycje w google i na stronie zawodow....

pytanie do organizatorow: jak sa sprawdzene wyniki

wiem ze juz padalo to pytanie wielokrotnie...

...ale nie jest wytlumaczeniem ze wlaczacie sobie google.pl i sprawdzacie fraze... bo a taki sposob moglibyscie legalnie wybrac sposrod roznych wynikow na roznych DC...

wiec??? moze by tak ustalis jakies DC???

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

zerknelem dziś z ciekawości na wyniki z SeoQuake.

Ciekawie:) Mojwe refleksje sa takie:

uczęstników można by podzielić na trzy umowne grupy:

pierwsza grupa - L: LD: 400k i wyzej - szapoba, szacunek, ale jest ich naprawde mało!

To jest napierdrda...nie linkami i potworna moc. Jeśli nie zlapiesz filtra, masz top5 na bank.

druga - L:LD: 40-50k, ich sporo. Rózne inne parametry, ale ostroznie wnioskuje według link i linkdoain w Yahoo - dośc mocne, ale nie za bardzo.

Trzecia grupa - największa - L: LD: 5-6k

To jets najciekawsza grupa. Niby z zalozenia taka domenka ma byc slabiutka, ale nagle widze prawdziwwe perelki, i to na jakich mieschach?

I oto właśnie w tym konkursie chodzi, pokazac sztuke, jak pozycjonowac mala ilościa, a nie ladowanie potwornych ilości, prawda?

ranking coś znowu nawala bo mam szóste miejsce w google, a w rankingu siódme :D

u mnie jestes 7my i masz 7me, takze nie ma co zwalac na ranking :)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

L: LD: - linki prowadzae do twoje strony wedlug yahoo. L - ilosc linków ogólna, LD - ilośc linków z domen

Generalnie bl według Yahoo, czyli właśnie L: LD: pokazuja jak mocna jest domena.

Do tego dochodzi owszem jakośc tych linków, wiek domeny i ogrom innych wskazników, z Pr na szarym końcu...:piwo:

Zasady pozycjonowania sa ogólnie znane: jesli masz sporo linków z wlasnego zaplecza, lub punktów, lub kasy

dowalic im więcej, róznicowac archory, linkowac podstrony, rozłozyc linkowanie w czasie.

I w konkursie widzimy: te co maja powyzej 400k bl w yahoo - sa w top, i ten top im sie na 100% nalezy.

No bo maja moc, maja sporo linków, lub punktów, lub kasy_:)

Ale mnie sie bardzej podobaja stronki takie, jak stonka Wujka, która ma marne 2k bl w yahoo, i według wszystkich zasad nie ma prawa

byc wyzej niz na setnym miescu. a mimo pnie się w góre jak szalona. Co prawda nie jest jeszzce w top 5, nawet nie w top 10, ale jednak.

O to właśnie chodzi - małymi środkami - do topu.

No bo konkurs - to taka w pewnym sensie ... emulacja pracy firmy z seo, która ma mało środków i sporo klikentów i haseł.

Czy da sobie rady? Pozycjonuje się nie ilościa linków, tylko ich przyrostem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności