Skocz do zawartości

[oferta] Hekko.pl

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może komuś sie przyda:

Cieszymy się, że pozostałeś z nami. W podziękowaniu przesyłamy kod rabatowy, który możesz wykorzystać na hosting dedykowany.

Kod kuponu: 0WFKVPUD7W

Wartość zniżki: 15%

Data ważności: 2014-02-21

Możesz go również przekazać znajomemu, któremu polecasz nasze usługi. Kod należy wpisać w formularzu przy składaniu nowego zamówienia.

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

• 2 tygodnie później...

Xavi sorry, że dopiero teraz, ale hosting mi opłaca klient:) Tylko podaję kwotę i mam:) Ogólnie po pewnym czasie w tym hekko jestem zadowolony, coś co muszę przyznać to wszystko działa wyśmienicie i sprawnie.

A widzisz ;-) W zasadzie to jedyny hosting na którym mam konto od momentu kiedy zajmuję się pozycjonowaniem i prowadzeniem serwisów. W sumie to mało biorą, jakościowo usługa jest całkiem całkiem.

Witam.

Z racji iż jestem w trakcie zamawiania serwera VPS w Hekko chciałbym zapytać czy któryś z użytkowników nie posiada być może kodu zniżkowego do tej też usługi.

Wiem iż jeszcze istniał watek pod adresem https://www.forum.opt...kod-promocyjny/ w którym te też kody były, jednakże dziś już daleko do wyświetlenia strony.

Bardzo był bym wdzięczny w zamian za rabat na ten też serwer VPS.

Z Hekko współpracuję od ponad 1,5 roku. Złego słowa nie mogę powiedzieć, wcześniej miałem w webd.pl (też skusiła mnie niska cena) - pady były częste. W Hekko właściwie nie zauważyłem dłuższych przerw w działaniu usługi w ciągu ostatniego roku. Zdarzyło się bodajże raz, że strona nie była dostępna ok. 20-30 minut w ciągu całego roku (i to w godzinach wieczornych) - co uważam za bardzo dobry wynik. Pozostałych przerw w działaniu usługi nie zauważyłem.

Obecnie prowadzę rozwinięte forum dyskusyjne hostowane u nich, które w "dniach szczytu" obsługiwało po 10k UU dziennie - hosting ani drgnął, odpowiadał na wszystkie żądania ciągle zapewniając szybkie działanie i wczytywanie podstron :)

Najlepszy stosunek moim zdaniem parametrów do ceny. Muszę wspomnieć jeszcze o BOK-u. Działa bardzo sprawnie.

Napisałem do nich maila, po kilku sekundach autoresponder potwierdza otrzymanie zgłoszenia, a po kilku minutach ktoś od nich (hekko) zawsze odpisuje. Nigdy nie czekałem dłużej na odpowiedź niż kilkanaście minut od zgłoszenia problemu.

SZCZERZE POLECAM!!!

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

• 3 miesiące temu...

Rejestruje właśnie serw i kupuje domeny w hekko, mam opcje wpisania osoby polecającej. Jeżeli komuś by to dało jakieś bonusy to login hekko na priv.

Jak bedzie nieaktualne to edytuje posta i bedzie mozna go skasowac

Edit:

juz nieaktualne

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

• 4 miesiące temu...

Z dniem 17.04.2014 wprowadziliśmy nowe oferty hostingu WWW oraz Reseller. Poniżej skrócone oferty.

Po więcej szczegółów zapraszamy na naszą stronę internetową https://www.hekko.pl

Oferta hostingu WWW:

oferta_wht_17_04_2014_hosting_www.png

Oferta hostingu Reseller:

oferta_wht_17_04_2014_hosting_reseller.p

HEKKONET
Warszawska 67
81-309 Gdynia
NIP: 957-090-24-83
REGON: 220458042

e-mail: biuro@hekko.pl
tel: 58 732 71 94
fax: 58 732 71 96

• 4 tygodnie później...

Kod rabatowy, który można wykorzystać na certyfikat SSL. Kod obowiązuje tylko nowe zamówienia, nie można go wykorzystać na przedłużenie usług.

Kod kuponu: 3JB0EXF79F
Wartość zniżki: 15%
Data ważności: 2014-11-08

Może się komuś przyda;)

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

• 5 tygodni później...

Czy ktoś z Was również odnotowuje problemy z hostingiem Hekko (długie wczytywanie strony, błędy SQLSTATE[08004] [1040] Too many connections), czy to tylko u mnie?

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności