Skocz do zawartości

[oferta] Hekko.pl

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może komuś sie przyda:

Cieszymy się, że pozostałeś z nami. W podziękowaniu przesyłamy kod rabatowy, który możesz wykorzystać na hosting dedykowany.

Kod kuponu: 0WFKVPUD7W

Wartość zniżki: 15%

Data ważności: 2014-02-21

Możesz go również przekazać znajomemu, któremu polecasz nasze usługi. Kod należy wpisać w formularzu przy składaniu nowego zamówienia.

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

• 2 tygodnie później...

Xavi sorry, że dopiero teraz, ale hosting mi opłaca klient:) Tylko podaję kwotę i mam:) Ogólnie po pewnym czasie w tym hekko jestem zadowolony, coś co muszę przyznać to wszystko działa wyśmienicie i sprawnie.

A widzisz ;-) W zasadzie to jedyny hosting na którym mam konto od momentu kiedy zajmuję się pozycjonowaniem i prowadzeniem serwisów. W sumie to mało biorą, jakościowo usługa jest całkiem całkiem.

Witam.

Z racji iż jestem w trakcie zamawiania serwera VPS w Hekko chciałbym zapytać czy któryś z użytkowników nie posiada być może kodu zniżkowego do tej też usługi.

Wiem iż jeszcze istniał watek pod adresem https://www.forum.opt...kod-promocyjny/ w którym te też kody były, jednakże dziś już daleko do wyświetlenia strony.

Bardzo był bym wdzięczny w zamian za rabat na ten też serwer VPS.

Z Hekko współpracuję od ponad 1,5 roku. Złego słowa nie mogę powiedzieć, wcześniej miałem w webd.pl (też skusiła mnie niska cena) - pady były częste. W Hekko właściwie nie zauważyłem dłuższych przerw w działaniu usługi w ciągu ostatniego roku. Zdarzyło się bodajże raz, że strona nie była dostępna ok. 20-30 minut w ciągu całego roku (i to w godzinach wieczornych) - co uważam za bardzo dobry wynik. Pozostałych przerw w działaniu usługi nie zauważyłem.

Obecnie prowadzę rozwinięte forum dyskusyjne hostowane u nich, które w "dniach szczytu" obsługiwało po 10k UU dziennie - hosting ani drgnął, odpowiadał na wszystkie żądania ciągle zapewniając szybkie działanie i wczytywanie podstron :)

Najlepszy stosunek moim zdaniem parametrów do ceny. Muszę wspomnieć jeszcze o BOK-u. Działa bardzo sprawnie.

Napisałem do nich maila, po kilku sekundach autoresponder potwierdza otrzymanie zgłoszenia, a po kilku minutach ktoś od nich (hekko) zawsze odpisuje. Nigdy nie czekałem dłużej na odpowiedź niż kilkanaście minut od zgłoszenia problemu.

SZCZERZE POLECAM!!!

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

• 3 miesiące temu...

Rejestruje właśnie serw i kupuje domeny w hekko, mam opcje wpisania osoby polecającej. Jeżeli komuś by to dało jakieś bonusy to login hekko na priv.

Jak bedzie nieaktualne to edytuje posta i bedzie mozna go skasowac

Edit:

juz nieaktualne

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

• 4 miesiące temu...

Z dniem 17.04.2014 wprowadziliśmy nowe oferty hostingu WWW oraz Reseller. Poniżej skrócone oferty.

Po więcej szczegółów zapraszamy na naszą stronę internetową https://www.hekko.pl

Oferta hostingu WWW:

oferta_wht_17_04_2014_hosting_www.png

Oferta hostingu Reseller:

oferta_wht_17_04_2014_hosting_reseller.p

HEKKONET
Warszawska 67
81-309 Gdynia
NIP: 957-090-24-83
REGON: 220458042

e-mail: biuro@hekko.pl
tel: 58 732 71 94
fax: 58 732 71 96

• 4 tygodnie później...

Kod rabatowy, który można wykorzystać na certyfikat SSL. Kod obowiązuje tylko nowe zamówienia, nie można go wykorzystać na przedłużenie usług.

Kod kuponu: 3JB0EXF79F
Wartość zniżki: 15%
Data ważności: 2014-11-08

Może się komuś przyda;)

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

• 5 tygodni później...

Czy ktoś z Was również odnotowuje problemy z hostingiem Hekko (długie wczytywanie strony, błędy SQLSTATE[08004] [1040] Too many connections), czy to tylko u mnie?

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności