Skocz do zawartości

[oferta] Hekko.pl

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak by ktoś przeoczył maila to jest teraz fajna promocja.

Zamawiając doładowanie skarbonki na kwotę 100 zł lub wyższą, otrzymasz w promocji 50% więcej opłaconej kwoty. Promocja obowiązuje tylko do 20 sierpnia. info

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

• 8 miesięcy temu...

Aktualnie jest promocja 3 lata w cenie 2 lat na hosting WWW, hosting reseller, hosting dedykowany oraz serwer VPS w hekko.pl i jupe.pl

Więcej informacji tutaj: https://www.hekko.pl/promocja_3_lata_w_cenie_2_lat.html

Jak ktoś ma ochotę to może kliknąć w mojego refa.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

• 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Podejście do klienta na poziomie 3/10, a support 2/10. W pilnych sytuacjach nie potrafią zareagować. Odpowiedzi w stylu "Pana zgłoszenie zostało przesłane do realizacji przez administratora", i zostaje wykonane po ponownym zgłoszeniu jest totalna olewka klienta.

No nie wiem czy podejście i support na takim poziomie niskim. Korzystam z ich hostingu chyba odkąd powstali i zawsze miałem szybkie odpowiedzi na email, a jak się coś popsuło (przeze mnie :>) to miałem np. backup wykonany przez nich od ręki.

"Pana zgłoszenie zostało przesłane do realizacji przez administratora"

Z jakieś 2 dni temu wysyłałem im ticketa. Otrzymałem taką właśnie wiadomość... i w ciągu 24 h problem naprawiony. Jeszcze nigdy się nie spotkałem z tym, żeby nie odpisali lub nie pomogli.

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Akurat jeśli chodzi o tego maila, co wkleiłeś, to moim zdaniem:

1. Plus dla Hekko, bo stosują metodykę Net Promoter Score, która jest najlepszym światowym standardem badania satysfakcji. Z takich samych badań korzysta także Apple czy Microsoft
  2. Kodowanie - akurat znam parę firm, które korzystają z tej samej aplikacji do badań - to jest sprawa faktycznie dziwna. Może jakaś niedoskonałość aplikacji do badania  - ale to raczej kwestia tego narzędzia (do tego są zewnętrze, gotowe narzędzia, tego nie robią admini serwerów;) - niż jakości hostingu czy supportu Hekko.
  3. Opinie na WHT są raczej jednoznaczne. Czasem w KAŻDEJ firmie się zdarzy, że nie uda się momentalnie rozwiązać każdej sprawy, ale statystycznie Hekko akurat jest w ścisłej czołówce dostawców hostingu w Polsce, jeśli chodzi o jakość obsługi.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności