Skocz do zawartości

[oferta] Hekko.pl

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

W planach jest obsługa skryptów pythonowych?

Nie. A to, że w planach nie ma nie znaczy iż kiedyś w przyszłości nie będzie.

Skoro tak polecacie, to napiszcie co jest takiego fajnego, bo zwroty typu "też polecam" dużo mi nie mówią, abym mógł zakupić serwer.

Zapewne chodzi wszystkim o stosunek ceny do jakości.

Obecnie przenosimy serwery do Gdańska, większość kont jest już przeniesiona - trwa doszlifowywanie działania usług - pozostałe zostaną przeniesione w przyszłym tygodniu a potem.. może jakaś promocyjna oferta w związku z urodzinami :(

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podobnie jak koledzy wyżej - potwierdzam świetny hosting, zakupiłem jakieś pół roku temu pod zaplecze ale stwierdziłem że spisuje się na tyle dobrze że postawię na nim mój kolejny komercyjny projekt. Zalety to przede wszystkim NISKA CENA - to chyba najtańsza oferta biorąc pod uwagę jakość usługi + możliwości. Jeśli dodać do tego szybką pomoc techniczną (admin dostępny nawet tutaj na forum hehe) to wybór może być tylko jeden. Ceny domen również bardzo interesujące - ceny rejestracji co prawda wyższe niż u innych ale odnowienia już tańsze o 5-20zł więc to mnie bardziej interesuje. Co do wszelkich .htaccess-ów to bez problemu działa (na stronie jest zresztą nawet samouczek chyba), panel administracyjny również miły, przyjazny i prosty - można nawet sprawdzić obciążenie procesora co nie jest chyba dostępne u wszystkich! Wad prawie nie ma prócz tego że czasem (raz na kilkadziesiąt dni) zdarza się że serwer pada na kilka godzin ale z tego co mi wiadomo (newsletter) firma przenosi się teraz na lepsze serwery...Przy zakupie hostingu - domena .pl gratis i choć to chyba teraz już standard to kolejny plus dla hekko - zresztą teraz kolejna promocja ze zniżką na inne IP...Brawo. Ocena 5/5 - polecam.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Czyli jaki serwerek polecasz :)

Zależy czego tak naprawdę potrzebujesz :D Parametry między którymi możesz wybierać to transfer miesięczny, pojemność oraz dozwolone użycie procesora.

admin dostępny nawet tutaj na forum hehe

No właśnie tylko, że to nie BOK i tu nie zawsze bywam i tak szybko nie ma odpowiedzi ;)

czasem (raz na kilkadziesiąt dni) zdarza się że serwer pada na kilka godzin ale z tego co mi wiadomo (newsletter) firma przenosi się teraz na lepsze serwery...

Aż tak źle ? Ostatnia taka awaria odbyła się ok 3 miesiące temu w serwerowni we Wrocławiu - z tego min. powodu się przenosimy. Obecnie część kont jest przeniesiona, jest mała przerwa w przenosinach.

I przypominam: to nie BOK.

Aż tak źle ? Ostatnia taka awaria odbyła się ok 3 miesiące temu w serwerowni we Wrocławiu - z tego min. powodu się przenosimy. Obecnie część kont jest przeniesiona, jest mała przerwa w przenosinach.

Ależ skąd...no problem to się zdarza w każdym hostingu nawet więcej razy - po prostu wspomniałem żeby być obiektywnym...

Zależy czego tak naprawdę potrzebujesz :). Parametry między którymi możesz wybierać to transfer miesięczny, pojemność oraz dozwolone użycie procesora.

A propo tego parametru od zużycia procesora to z ciekawości spytam (bo w sumie nigdy nie zdarzyło mi się przekroczyć 3%) - do ilu można max. i za ile ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 11 miesięcy temu...
Masz dość swojego niedziałającego hostingu, pustych obietnic administratorów ? My dajemy Ci gwarancję. Sprawdź nas !
Przerwane połączenie

Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

Połączenie sieciowe zostało przerwane podczas negocjacji. Spróbuj ponownie.

zapomnieli dodać ze to u nich "normlane" ;]

zapomnieli dodać ze to u nich "normlane" ;]

I gdzie jeszcze to napiszesz ? Chyba wyjaśniliśmy to Tobie poprzez zgłoszenie i taka jest zasada działania..

Dobra dobra, ja też od was się przeniosłem, a może nie ja a znajomy, co chwilę coś nie działało, albo strona ładowała się długo albo w ogóle, aż mi głupio było ... no więc przeniosłem stronę ... a poleciłem Was po opiniach na tym forum, teraz wiem ... najpierw testuj sam ... potem gadaj ... no i zraziło mnie to strasznie ... niby ceny i parametry fajne ale minie naprawdę długi okres czyli kilka zmian miejsc serwerów żeby ponownie przetestować wasz hosting. Pozdro :unsure:

• 1 miesiąc temu...

Chciałbym Wam przedstawić ofertę firmy hostingowej Netrar.pl

slogan.jpg

Pakiet MINI

Pojemność: 1024 MB

Transfer M/C: 15 GB (180 GB ROK)

Bazy MySQL: 15

Cena: 3,99 Miesięcznie, 19,99 Pół, Roku, Rok 39,99

Pakiet MIDI

Pojemność: 3 GB

Transfer M/C: 30 GB (360 GB ROK)

Bazy MySQL: 25

Cena: 7,99 Miesięcznie, 49,99 Pół, Roku, Rok 79,99

Pakiet MEDIUM

Pojemność: 4 GB

Transfer M/C: 50 GB (600 GB ROK)

Bazy MySQL: 45

Cena: 13,99 Miesięcznie, 79,99 Pół, Roku, Rok 139,99

Pakiet MAX

Pojemność: 8 GB

Transfer M/C: 80 GB (960GB ROK)

Bazy MySQL: Bez Limitu !!

Cena: 19,99 Miesięcznie, 99,99 Pół, Roku, Rok 199,99

Serwery są ulokowane w Polsce w Centrum Łodzi.

Specjalnie dla userów forum Promocja -10% przy zamówieniu proszę podać kod "WITAMY"

https://www.klient.netrar.pl/cart.php

Netrar.pl

ul. św.Antoniego 11

61-359 Poznań

NIP:781-165-10-60

REGON:300634178

e-mail: bok@netrar.pl

• 3 miesiące temu...

choinka.gif

Witamy

Z okazji zbliżających się Świąt przygotowaliśmy dla was ofertę wszystkie parametry uległy podwojeniu a cena się nie zmienia !!

Pakiet MINI

Pojemność: 2 GB

Transfer M/C: 30 GB (360 GB ROK)

Bazy MySQL: 30

Cena:

3,99 Miesięcznie

19,99 Pół, Roku

39,99 Rok

Zamów Teraz !!

Pakiet MIDI

Pojemność: 6 GB

Transfer M/C: 60 GB (720 GB ROK)

Bazy MySQL: 50

Cena:

7,99 Miesięcznie

49,99 Pół, Roku

79,99 Rok

Zamów Teraz !!

Pakiet MEDIUM

Pojemność: 8 GB

Transfer M/C: 100 GB (1200 GB ROK)

Bazy MySQL: 90

Cena:

13,99 Miesięcznie

79,99 Pół Roku

139,99 Rok

Zamów Teraz !!

Pakiet MAX

Pojemność: 16 GB

Transfer M/C: 160 GB (1920 GB ROK)

Bazy MySQL: Bez Limitu !!

Cena:

19,99 Miesięcznie

99,99 Pół Roku

199,99 Rok

Zamów Teraz !!

Pełna oferta dostępna tutaj https://netrar.pl/oferta.html

Uwaga po zamówieniu proszę przesłać na adres bok[at]netrar.pl, że zamówiliśmy konto w promocji świątecznej proszę podać login do konta, a my w czasie do 48h powiększymy parametry.

Serwery są ulokowane w Polsce w Centrum Łodzi, co zapewnia niski czas dostępu i szybkie ładowanie strony. Konta zakładane są na wysokiej jakości serwera Quad-Core o bardzo dużej wydajności

Do zarządzania mają Państwo do dyspozycji panel DirectAdmin w wersji Polskiej posiadający bardzo przejrzysty skin zrobiony na zamówienie.

DOBI

ul. św.Antoniego 11

61-359 Poznań

NIP:781-165-10-60

REGON:300634178

Telefon: 664-246-222

E-mail: bok@netrar.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności