Skocz do zawartości

[oferta] Hekko.pl

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

Dla osób prywatnych przygotowaliśmy nowe, niższe ceny domen. Zapraszamy do zapoznania się z cennikiem domen.

Niższy cennik obowiązuje zamówienia złożone w panelu rozliczeniowym przy spełnionym założeniu, że konto jest założone na osobę prywatną i nie jest zaznaczona opcja faktura vat. Obie te opcje można zmienić w zakładce Twoje dane w panelu rozliczeniowym.

Rejestracja domen - cennik dla osób prywatnych bez zaznaczonej opcji "faktura vat":

Typ domeny / Rejestracja / Odnowienie / Transfer

.pl / 11 zł (13,42 zł z VAT) / 44 zł * (53,68 zł z VAT) / 0 zł

funkcjonalna / 8,50 zł (10,37 zł z VAT) / 35 zł * (42,70 zł z VAT) / 0 zł

regionalna / 3,50 zł (4,27 zł z VAT) / 15 zł * (18,30 zł z VAT) / 0 zł

globalna / 28 zł (34,16 zł z VAT) / 30 zł (36,60 zł z VAT) / 31 zł (37,82 zł z VAT)

.eu / 20 zł (24,40 zł z VAT) / 23 zł (28,06 zł z VAT) / 22 zł (26,84 zł z VAT)

* - dotyczy domen przedłużonych w terminie, do odnowienia domeny wygasłej doliczana jest kwota 5 zł netto (6,10 zł z VAT)

Domeny nie są objęte żadnymi warunkami dodatkowymi, nie trzeba ich przedłużać po roku !

Dostępna również hurtowa rejestracja (do 20 sztuk jednocześnie) a płatności Dotpay pozwalają na zrealizowanie zamówienia w ciągu kilku minut !

Pełna oferta: https://www.hekko.pl

HEKKONET Damian Gałązka

Wyzwolenia 51B/96

80-537 Gdańsk

NIP: 957-090-24-83

REGON: 220458042

e-mail: biuro@hekko.pl

tel: 58 732 71 94

fax: 58 732 71 96

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nareszcie system płatnosci.. własnie robiac dzisiaj zakupy, myslalem o nowej domenie, ktora musze zakupic i jak sobie przypomnialem ile czekalem ostatnio na zaksiegowanie u Was wpłaty, nie mowiac juz o tym, że przelew wykonany 4 dni wczesniej a tu mail, żebym dokonał płatnosci.. to stwierdziłem, że wole się narazic na drozsze odnowienie w home.pl, ale miec domene odrazu gotowa do pracy;D

nareszcie system płatnosci.. własnie robiac dzisiaj zakupy, myslalem o nowej domenie, ktora musze zakupic i jak sobie przypomnialem ile czekalem ostatnio na zaksiegowanie u Was wpłaty, nie mowiac juz o tym, że przelew wykonany 4 dni wczesniej a tu mail, żebym dokonał płatnosci.. to stwierdziłem, że wole się narazic na drozsze odnowienie w home.pl, ale miec domene odrazu gotowa do pracy;D

Automatyczny system płatności działa już od dobrych kilku miesięcy :)

• 2 miesiące temu...

Mam parę pytań:

1. Czy jak zarejestruje u Was domenę to moje dane będą ukryte?

2. Czy jak moje skrypty zaczną za bardzo obciążać maszynę to dostanę kopa, czy najpierw maila z informacją, że taki i taki skrypt pożera za dużo zasobów i proszę coś z tym zrobić?

3. Czy planujecie dodać obsługę Ruby?

4. Czy publiker pójdzie bez problemu - przy tylko dwóch stronach dodanych?

Jako użytkownik odpowiem może na 2 pytanie, zawsze przychodzi informacja na maila i jeszcze nie zdarzyło mi się aby stronkę wyłączyli z powodu przeciążenia a to zdarzało się kilkukrotnie na moich kontach. Ostatnio liczą obciążenie miesięcznie i dziś właśnie dostałem info, że przekroczyłem już 80% miesięcznego limitu i albo mam dokupić, albo poprawić skrypty :( Więc tutaj można hekko pochwalić za to moim zdaniem.

1. Czy jak zarejestruje u Was domenę to moje dane będą ukryte?

Jeśli rejestracja jest na firmę to nie, w innym wypadku dla domen .pl dane są ukryte domyślnie a dla domen globalnych należy zgłosić prośbę o ukrycie tuż po rejestracji.

2. Czy jak moje skrypty zaczną za bardzo obciążać maszynę to dostanę kopa, czy najpierw maila z informacją, że taki i taki skrypt pożera za dużo zasobów i proszę coś z tym zrobić?

Tak jak napisał garyoldman. Posiadamy system informujący automatycznie o wszelkich problemach i nadmiernym wykorzystaniu. Są jednak wyjątkowe sytuacje w których po prostu administrator musi natychmiast zablokować konto, zwykle jest to jakiś atak na stronę który powoduje niestabilną pracę serwera w danej chwili.

Więcej o zużyciu cpu: www.hekko.pl/cpu .

3. Czy planujecie dodać obsługę Ruby?

W najbliższym czasie nie planujemy.

4. Czy publiker pójdzie bez problemu - przy tylko dwóch stronach dodanych?

Publiker działa bez problemu jednak proszę zwrócić uwagę przy jego konfiguracji na ustawienia czasu wykonywania poprzez CRON. Najczęstszym błędem jest ustawienie działania skryptu co jedną minutę przez co zadania się zapętlają i powodują np. problemy z obciążeniem.

Dziękuję za odpowiedzi.

Mam tylko pytanko co do:

Jeśli rejestracja jest na firmę to nie, w innym wypadku dla domen .pl dane są ukryte domyślnie a dla domen globalnych należy zgłosić prośbę o ukrycie tuż po rejestracji.

Jeśli zarejestruję domenę .eu i zaraz po rejestracji (jest jakiś formularz?) zgłoszę chęć ukrycia danych to nie wypłyną one w jakiejś historii domeny lub gdzie indziej? Jest to dość istotna sprawa jak dla mnie :)

Jeśli zarejestruję domenę .eu i zaraz po rejestracji (jest jakiś formularz?) zgłoszę chęć ukrycia danych to nie wypłyną one w jakiejś historii domeny lub gdzie indziej? Jest to dość istotna sprawa jak dla mnie ;)

Oczywiście dane domeny .eu też można ukryć jednak nie gwarantuję, że ktoś między rejestracją a ukryciem danych nie podejrzy sobie tych danych. W każdym bądź razi my ich nigdzie nie wysyłamy.

Mi nie chodzi o czas między rejestracją, a ukryciem, ale o wyciągnięcie tego później z historii domeny w jakieś sposób ;) Ale z tego co piszecie wychodzi, że nie ma takiej opcji.

To chyba jedyna taka możliwość, nie znam innych metod.

• 2 tygodnie później...

Z końcem marca przejęliśmy markę Netrar.pl. Dzięki przejęciu możemy zaoferować byłym klientom firmy Netrar hosting na wysokim poziomie z szeroką gamą usług i opcji dodatkowych. O szczegółach zostaną poinformowani użytkownicy Netrar.pl drogą e-mailową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności