Skocz do zawartości

[oferta] Hekko.pl

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli masz swoją stronę internetową na której obsługujesz klientów z pewnością wiesz jak ważne jest aby zapewnić im pełne bezpieczeństwo korzystania z Twojego serwisu. Certyfikat SSL pozwala w bezpieczny i skuteczny sposób szyfrować przesyłane dane między użytkownikiem a serwerem z którego są pobierane dane lub do niego wysyłane.

Wykupując certyfikat SSL uzyskasz pewność, że przesyłane dane nie trafią w niepowołane ręce.

W naszej ofercie znajdziesz certyfikaty Rapid SSL w bardzo niskiej cenie.

Rapid SSL - 71,98 zł brutto za rok

Rapid SSL Wildcard - 610 zł brutto za rok

Przy zakupie certyfikatu na dłuższy okres - zniżki.

2 lata - 5%, 3 lata - 10%, 4 lata - 15%, 5 lata - 20% zniżki.

Certyfikaty SSL działają poprawnie na naszych serwerach wirtualnych oraz wszystkich najpopularniejszych platformach hostingowych pod warunkiem posiadania dostępu do samodzielnego, dedykowanego adresu IP. Prosimy o sprawdzenie możliwości technicznych serwera przed zamówieniem certyfikatu.

Oferta i zamówienia

Pytania

Wkrótce także inne certyfikaty w ofercie !

HEKKONET Damian Gałązka

Warszawska 67

81-309 Gdynia

NIP: 957-090-24-83

REGON: 220458042

e-mail: biuro@hekko.pl

tel: 58 732 71 94

fax: 58 732 71 96

• 2 tygodnie później...

Fatal error: Allowed memory size of 34603008 bytes exhausted (tried to allocate 2890821 bytes) in ...../public_html/wp-includes/http.php on line 1358

Takie coś mi się pojawia przy próbie aktualizacji wp do wersji 3.0 na waszych serwerach. Czy możecie to poprawić ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Odpowiednia modyfikacja w konfiguracji php roziązała by ten problem. Na swoich dedykach tego ni mam, na innych hostingach także.

config zmienię jako że mam tu jednego bloga jednak jeśli ktoś ma ich kilkadziesiąt wtedy taka zmiana jest problematyczna. Stąd warto rozważyć opcję zwięĸszenia limitu pamięci juz na poziomie konfiguracji php.

ps. przy próbie zalogowania się na ftp dostaje komunikat:

Odpowiedź 500 Invalid command: try being more creative

Błąd: Nie udało się otrzymać listy katalogów

Odpowiedź 257 "/" is the current directory

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Jest to hosting współdzielony i wszystko zależy od ilości wtyczek i kilku innych czynników, 32MB jest to limit wystarczający, generalnie z poziomu PHP nie zmienisz tego limitu jednak powyższe rozwiązanie może być skuteczne.

hekko a założymy się ? administruję 2ma dedykami i tam właśnie sobie ustawiłem aby ten limit był większy więc nie ściemniajcie mi że się nie da.

@gielo no cóż, na swoich dedykach możesz sobie ustawiać co chcesz i jak chcesz, a to jest hosting współdzielony z określonymi zasobami, ale w końcu chyba wiesz o tym skoro administrujesz.

Dlaczego tak wielu Klientów tego nie rozumie...? (to tak niech każdy sam sobie odpowie)

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

gielo nie mam nic więcej do dodania, Adrian napisał wszystko na ten temat - masz swoje dedyki to możesz i 2GB memory limit ustawić, proszę bardzo..

Czytaj proszę uważnie i nie bądź arogancki tu na forum gdyż napisałem tylko odpowiadając na Twoje pytanie dotyczące naszej oferty, że się nie da w ten sposób.

hekko a założymy się ? administruję 2ma dedykami i tam właśnie sobie ustawiłem aby ten limit był większy więc nie ściemniajcie mi że się nie da.

Trochę kultury nie zaszkodzi nikomu:) Z wiedzą którą posiadam staje w obronie hekko bo ma racje.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witka,

na początek dodam, że nie jest to antyreklama bo wina leży po mojej stronie - tłumaczę niżej.

Wczoraj miałem włamanko na serwer. Jakoś starsznie sie tym nie przejałem bo stało tam na szczęście dopiero kilka zapleczówek (które wcześniej zleciłem innej osobie dając dostęp do nowo wykupionego serwera - po sprawie zmieniłem hasła, stronki przejrzałem czy nie ma dopisków itp, ale nic nie znalazłem.

Nie pociesza mnie tylko fakt, że na weekendzie nikt z firmy nie jest mi w stanie pomóc - infolinia nie działa (pracują w dni powszednie), na wiadomości też nikt nie odpisuje (póki co). Rozumiem ...

Będe dociekał kto dokonał czynu, bo po co, to już wiem - poleciał cały transfer w zaledwie jedną noc. Zostały zmienione dane - hasło i email przez co nie mogę się tam dostać ani uzyskać nowego hasła.

Sprawa jest taka, że zżera mnie ciekawość czy strony nadal stoją itp... Transfer przekroczony o 130%!!

Złości nie mam do nikogo, ale pytanko jak wy zabezpieczacie swoje serwy? Czy nie mieliście problemu z hekko?

może tu uda mi się przyśpieszyć sprawę i nie będę musiał czekać do poniedziałku:/

pozd

Nathan, akurat w tym czasie byłem osobiście na urlopie jednak na sprawy pilne w weekendy zawsze ktoś odpisze - napisz na PW z numerem zgłoszenia, sprawdzę jak się potoczyła sprawa ponieważ z powyższej treści niewiele wynika.

Jeśli nastąpiło włamanie na Twoje konto to tylko z powodu nieprawidłowego przechowywania haseł..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności