Skocz do zawartości

[oferta] Hekko.pl

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kilka dni temu powiększyliśmy transfer miesięczny we wszystkich pakietach hostingu WWW oraz Reseller. Mamy nadzieję, że spodoba się Wam nowa oferta.

No i plus dla was, bo pomału stawały się te dopłaty denerwujące.

:)

Nie szykujecie jakiś nowych promocji na domeny?

Też bym jakieś z chęcią PLki lub EUki z promocji przytulił. A wiadomo, że w następnych latach byście mieli większe zyski za przedłużki.

:P

• 3 tygodnie później...

Podsumuję tak. Z hostingu jestem zadowolony. Ale zgrywanie przez ftp na serwer plików to katorga. Jeden Wordpress muszę wgrywać po kilka razy. I znowu pewnie będziecie chcieli żebym wam dopłacał za transfer przez problem z przesyłem ftp. To jest wasz najsłabszy punkt.

:D

Ja używam hekko na joomla! i nie ma żadnych problemów z FTP nie mam. Pomyśl o programie FileZilla - miodzio :D

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

czy na hekko nie można wrzucać spakowanej paczki i rozpakowywać w panelu? bo zastanawiałem się czy nie zakupić też u nich hostigu ale hostingi bez funkcji unpack omijam szerokim łukiem :D

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Heh! Może dzisiaj jest jakieś przeciążenie. Na inne hosty dzisiaj wgrywałem po kilkanaście WP i nie było problemu. A na Hekko właśnie wgrywam 4 godzinę około 10 WP i dopiero jeden się wgrał. Ogólnie jestem zadowolony z hosta, ale czasami są takie problemy z przesyłem.

Może u Ciebie coś z łączem?

Mam najszybsze i najlepsze łącze jakie Netia oferuje. Nie zawsze tak jest. Jak wgrywam małe pliki to leci. A jak dużą paczkę to nieraz jest koszmar. W ten sam dzień na inny hosting o wiele większa paczka weszła bez problemu. Najgorzej jak transfer urwie i trzeba od nowa grywać.

Z Hekko jestem super zadowolony. Mam tam też serwer pod publikera. Jedyny wrzód na d..ie to brak kodów PKWiU na fakturze- co miesiąc księgowa wraca mi ich faktury z pytaniami co to jest hosting publstandard. Nie moglibyście wbić kodu PKWiU na faktury?

Potrzebna każdemu dziecku na PiO- Wyprawka dla noworodka- kosmetyki i meble dla dziecka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności