Skocz do zawartości

W co się opłaca inwestować w pozycjonowaniu?

magda90

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli zdecydujesz się sam pozycjonować to zaopatrz się w zaplecze. Część pieniędzy przeznacz na śmietniki a część na powiązane tematycznie mini strony. Nie musisz kupować od razu setek domen wystarczy kilka tak żeby było Cię stać na przedłużenie na subdomenach postawisz strony pod swl-e. Wybrałeś sobie trochę oklepaną tematykę a przy okazji dość obleganą jak na początek ale przynajmniej może szybciej się nauczysz. A malkontenci niech czytają forum latami i zastanawiają się czy już są wystarczająco dobrzy żeby cokolwiek zdziałać.

mylisz się kolego.

widać, że nie słuchasz babci i nie bardzo masz pojęcie o tym temacie.

Coz w takim razie pora dolozyc 'tam' swoje 3 grosze. Po niedzieli zrobie jakas stronke, wykorzystam tylko to co jest w necie i zobaczymy czy babcia bajki opowiada czy ma racje. Moze troszke zdrowej rywalizacji ?

Madziu :)

Te 1 000zł na promocję to nie tak mało jak się niektórym może wydawać. Popatrz na tematy w dziale ogłoszenia, są osoby, które robią ministronki po kilkadziesiąt złotych, ostatnio widziałem po 40zł za sztukę. Wiadomo, że cudów nie można się spodziewać po wykonawcy ale za taką cenę nie wymagajmy zbyt wiele :) Przynajmniej w miarę unikalny content powinniśmy dostać ;)Zamiawiasz takich powiedzmy 10, kupujesz 5 kont hostingowych (po 2 stronki na 1 IP też nie będzie źle), na subdomenach możesz postawić katalogi (WordPress, MocneLinki czy coś w tym stylu) , które później wrzucisz do SWL a punkty przeznaczysz na wzmacnianie tych tematycznych stronek + domeny głownej. 10 domen .info to tez niewielki wydatek, nawet za przedłużenia. Po roku inwestycja powinna Ci się zwrócić z nawiązką :) Do zaplecza mogłabyś dodać też własne forum o zarabianiu (bo teraz widzę tylko link do szuwi.com z anchorem "forum") a także zacząć pisać jakiegoś własnego bloga o zarabianiu. To by było na tyle ;)

- 500 zł na serwery (najlepiej kilka małych kont, żeby mieć różne IP dla domen + jedno duże konto na spam).

- 30$ na 30 domen (za rok już 300$). Z dwudziestu robisz zaplecze tematyczne (nie stawiaj tam spamu w subdomenach bo będzie szkoda domeny), a na dziesięciu sadzisz spam w subdomenach (jak Cię zbanują to kupujesz nowe). Spam dajesz do SWLi i linkujesz stronę docelową i zaplecze (ewentualnie też spamy).

- 100zł na jakąś dodawarkę do precli (są też za darmo typu linkware).

- 300zł studentowi za napisanie 30 artykułów z losowaniem synonimów i dodawanie samemu dodawarką.

- bezcenne know-how. Tutaj koszt jest uzalezniony od tego jak cenisz swój czas i jak szybko się pewnych rzeczy nauczysz. Wszystko trzeba zrobić umiejętnie, ale po kilku miesiącach spokojnie dasz radę. Dobre forum już znalazłaś:)

Wychodzi niecałe 1000zł.

Pozdrawiam

Halo panowie obudźcie się... !

zarabianie w internecie - to fraza na którą kiedyś pozycjonowałem bloga. Wystarczyło 5 artów z precli, podlinkowanych z 19k pobrań z seonet. (pobrań nie punktów :) ) ...i byłem w top10.

A po za tym dziewczyna chce zainwestować w coś co dla mnie przynajmniej wydaje sie śmieszne bo jak widzę coś w stylu klikanie w linki za grosze to mnie rzuca na podłogę.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

A po za tym dziewczyna chce zainwestować w coś co dla mnie przynajmniej wydaje sie śmieszne bo jak widzę coś w stylu klikanie w linki za grosze to mnie rzuca na podłogę.

No i co z tego? Niech dziewczyna robi co się jej podoba :D

Ty byłeś w Top10 a Ona może chcieć być w Top1.

Najlepiej weź to 1000zł i idź na zakupy i czuj sie jakbyś je zarobiła, bo tak jak pisze tiay99 takiej kasy z tej stronki nigdy nie wyciągniesz :tancze:

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności