Skocz do zawartości

Hosting stron ero

makensis

Rekomendowane odpowiedzi

W tym wyjątkowym przypadku myślę, że nie ma nic złego w tym, że wypowiadają się firmy. Zawsze w razie czego można się powołać na publiczne stwierdzenie firmy. No, chociaż może podawanie 4 adresów tej samej firmy budzi jednak trochę uśmiechu na twarzy ;)

A tak odnośnie tematu, to wydaje mi się nieco żałosne zabranianie czegoś, co jest zgodne z prawem. Ale w sumie mamy wolny rynek i nikt nikomu nie nie zabroni zabraniać ;)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Bardzo często Klienci pytają się po prostu firm czy zezwalają na umieszczanie stron erotycznych ale nie zdefiniują konkretnie o jakie treści chodzi więc firma domyślnie odpowiada, iż nie jest zainteresowana taką współpracą bo po co mają sobie robić ew problemy.

Należy również pamiętać, iż to przecież Klient bezpośrednio odpowiada za treści umieszczone na jego koncie.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

PS. zakładając stronę na twojhost.net dodatkowo gwarantowany wzrost odwiedzin wink.gif

o co chodzi z tym wzrostem odwiedzin?

po prostu admin lubi pooglądać :(

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

o co chodzi z tym wzrostem odwiedzin?

po prostu admin lubi pooglądać :)

Myślałem, że to ja mam specyficzne poczucie humoru :(

dust.pl - hosting klasy business [ kompleksowe rozwiązania dla Twojego biznesu ]

Markowe serwery DELL kolokowane w Polsce, bezpośredni styk do zasobów: TPNET, PL-IX, WIX, AC-X

NIP: 7712529108, REGON: 100262620, Infolinia handlowa: 0801 000 867

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności