Skocz do zawartości

[strona] creatore.pl

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

joketown ma rację...

trzeba coś z tym pokombinować, może oszczędzić sobie obrazek, albo dać jakiś dużo węższy całkiem po prawej stronie?

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Strona wizytówka, IMO jest OK.

Zastanów się nad zmianą koloru działu w menu w którym jesteśmy, niby nic a ułatwia nawigację nawet po tak prostych stronach.

Intro: tu może nieco zmniejszyłbym wielkość flaf i dal napis wybierz język / select language / ... / ...

Na stronie głównej dał bym jakiś tekst powitalny na zdjęciu, czym się zajmują, hasłowo jedynie np. Sypialnia - tu spędzasz połowę życia - zadbaj o komfort. :)

Jeżeli w danym dziale ważniejszy jest opis niż zdjęcie to powinien być po lewej. Mózg czytających od lewej hierarchizuje od lewej do prawej.

Jeżeli ważne jest i zdjęcie i opis to zdjęcie max w lewo opis środek, menu gdzieś indziej. Ale tyczy się to takiego pomniejszonego pola jak u Ciebie przy pełnym ekranie jest inaczej. Wiem że zdjęcie narzucone ale starał bym się klienta namówić na coś innego. Normalnie się przestraszyłem że mi tak kanapa zleci na głowę pierwsze wrażenie fatalne. Meble powinny wzbudzać zaufanie dawać ciepło.

Jeżeli w danym dziale ważniejszy jest opis niż zdjęcie to powinien być po lewej. Mózg czytających od lewej hierarchizuje od lewej do prawej.

Jeżeli ważne jest i zdjęcie i opis to zdjęcie max w lewo opis środek, menu gdzieś indziej. Ale tyczy się to takiego pomniejszonego pola jak u Ciebie przy pełnym ekranie jest inaczej. Wiem że zdjęcie narzucone ale starał bym się klienta namówić na coś innego. Normalnie się przestraszyłem że mi tak kanapa zleci na głowę pierwsze wrażenie fatalne. Meble powinny wzbudzać zaufanie dawać ciepło.

Latające meble to oni mają w swoich katalogach.. Też mnie to przeraziło...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności