Skocz do zawartości

Zarządzanie linkami seo

15175

Rekomendowane odpowiedzi

Czy moglibyście polecić dobre narzędzie do zdalnego zarządzania linkami bezpośrednimi rozsianymi po różnych sajtach?

Wstawiam kod na dowolną stronę i z własnego panelu decyduję co będzie wyświetlane...

Adservery dają java script, więc odpada.

lynk.pl jeszcze jest - dużo tańszy od web-tools.pl może mniej wydajny ale godny uwagi.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

to ten który robi baze na 150 mb?

Nawet na 200Mb. Ten dokładnie. Ale taką bazę robi tylko przy linkach stałych, przy rotacyjnych jest dużo skromniejsza, do 90Mb

Update.

Sprawdziłem bazę, bo nie zaglądałem tam kwartał. Baza ma 170Mb, bo urosła tabela Pages, z której teoretycznie nie korzystam. Dwa razy czyściłem tą tabelę wcześniej i dostałem kod, który miał wyłączyć jej przyrost ze wszystkich moich linków. Jak widać na załączniku - nie bardzo to działa. Cierpliwie też czekam na wersję 2, gdzie ma być opcja z keszowaniem linków po stronie drugiej - tak, jak w Web-Tools.

lynk-baza.gif

A w Web-Tools mam tymczasem wykupiony pakiet 100 i jestem zachwycony. Jak zawsze znajdzie się coś, do czego mógłbym się przyczepić (w kwestii funkcjonalności), ale to marginalny drobiazg - system jest świetnie zaprojektowany i działa niezawodnie.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Hmm.. chyba nie do końca się zrozumieliśmy. I obawiam się że nie znajdę narzędzia, którego szukam.

Narzędzia, które wymieniacie wymagają instalacji odpowiedniego skryptu na stronie/w folderze etc...

Ale mi chodzi raczej o funkcjonalność adservera (przykładowy open ads), który wypluje mi kod, który będę mógł zaszyfrować i zaszyć w sofcie, który chcę dystrybuować.

(zabezpieczenie przed usuwaniem linku).

w php masz parę funkcji, które mogą Ci się przydać, pierwsza z brzegu: file_get_contents - pobiera ona kod z danego URL,

kodem tym jest kod linków, jaki powinien znaleźć się na danej stronie,

po pobraniu najlepiej go zapisać do pliku, aby przy każdej odsłonie nie były one pobierane bezpośrednio, bo będzie to wydłużało czas, i inne niedogodności...

zapisany plik za pomocą np. include włączasz w kod strony...

1,2,3... podstawy php/mysql i masz swój system gotowy...

Ja nie jestem programistą PHP, znam tylko trochę podstaw, adres do manuala, for o PHP, a jak czegoś nie potrafię to zwykle udaje mi się to jako-tako określić :) dzięki czemu w dziale dot. PHP na forum wyszukam albo dostanę odpowiedź.

Polecam tam pisać, zwykle szybciej dostałbyś odpowiedź od innych userów niż ode mnie na PW.

PS. a poziom frustracji wzrasta, wzrasta, wzrasta... !!!

System LYNK 2 zostanie wydany prawdopodobnie do końca sierpnia.

Będzie to już wtedy naprawdę bardzo duże narzędzie. Pozostaną zarówno obecne funkcje (których jest masa, lecz lepiej rozmieszczone) oraz większość funkcji o które w czasie dyskusji na jego temat prosiliście. Zachęcam do dalszego składania propozycji w temacie do tego przeznaczonym, ponieważ system LYNK 2 jest już w trakcie prac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności