Skocz do zawartości

Apel do kolegów po fachu

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie z branzy , mam jedną prośbe nie wciskajcie kitów klientom na SEO :tancze: bo to jest nie tylko psucie rynku ale również takie działanie prowadzi do dezorientacji potencjalnych klientów.

Od czasu do czasu dostaje troche zapytań od klientów i gdy informuje, że witryna nie jest zoptymalizowana i trzeba to zrobić

czasami otrzymuje taka odpowiedź (z dnia dzisiejszego)

Panie -strona jest zoptymalizowana i mam juz sporo chetnych by ja pozycjonowac wiec sie nie ma o czym rozmawiac, dzieki

aby był pełen obraz tej ostatniej sprawy podam adres strony www.deinereifen.com.

PS.

perełka z keywordsów

<meta name="Keywords" content="Felgen ,NO I MIODZIO!!!, Felgen , Kompletträder ,Reifen ABC,a to jeszcze jeden artykuł dodany przez...,AGB,Impressum,Datenschutz,Versandkosten,ZahlungsArt,Wir über uns,Entsorgung,Lieferung,Montagepartner,ReifenTests,DirektSupport,ReifenNews,Wel

che Reifen sind für mich ?,Das Regionale Zentrum für Gesellschaftliche Integration,deinereifen.com,Home,Reifen,Felgen,Kompletträder,Reifen ABC,Kontakt,Rechtliches,AGB,Impressum,Datenschutz,Zahlung und Versand,Versandkosten,ZahlungsArt,Über deinereifen.com,Wir über uns,Entsorgung,Lieferung,Montagepartner,ReifenTests,Direktsupport,ReifenNews,Wel

che Reifen für mich?,.,Zahlung und Versand,Versandkosten,ZahlungsArt,Beratung,Kontakt,Direktsupport"/>

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Optymalizacja językowa też potrzebują :tancze:

Jako Niemiec to dla mnie strażne nieprofesjonalne

DeinWarenkorb

Sie haben noch

Pan albo Ty - i nie taka mieszanka - i raczej Pan, Państwo itd

Np. na https://www.deinereifen.com/?m=11&l=de zle rozumieją podstawy prawa niemieckiego - NIP jest własciwością firmy - nie osobą, ktore jest odpowiedzialne na treść.

PS: Na pewno też piszę tu pełnych blędów, ale tu forum i na stronie internetowej IMHO powinno być sprawdzone przez native-speakera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności