Skocz do zawartości

Warto powiekszać site takiej strony ?

sirkus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

posiadam kilka domen na których znajdują się strony oparte o RSSy i wypozycjonowane na kilkanaście fraz (w TOP10, kilka nawet TOP3), strony mają PR2 i każda z nich ma około 25-40 podstron.

Zastanawiam się czy warto mi na każdej z tych stron zrobić niejakie archiwum, wszystkich RSSów zaciągniętych z innych stron i zgromadzić je w jakiejś bazie, powiększając sobie przy okazji site strony ??

Warto coś takiego dorobić dla powiększenia site'u i zarobienia trochę pkt w SWLach ?? Czy sobie odpuścić, zadowolić sie obecnym trafikiem i paroma groszakami z adsense bo domenki te mogą wyhaczyć bardzo szybko bana ??

tzn. w danej chwili jest na nich adsense, nie za wielki z tego zarobek więc z chęcią zamieniłbym to na stronki pod zaplecze z dużym site

jednak nie wiem czy warto, bo szkoda by mi było zniszczyć wypozycjonowane domeny, jeśli miałbym dostać szybko bana

jak jest mały zarobek to ja bym się nie przejmował...

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności