Skocz do zawartości

Preselle których należy unikać

Tomek_XX

Rekomendowane odpowiedzi

zajeboza to nie ja to wymyśliłem poczytaj w innych tematach poprostu masz presel do bani

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...15&start=15 drugi post

co do artów to właściciel o ile się nie mylę sprywatyzował swoje presele i w sumie sie nie dziwie skoro same śmieci leciały

i tak zacznie robić większość osób

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z tego co widzę, właściciel precla presell.jasne.info, niejaki Lectric pousuwał linki już na początku tego roku: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry371923

Idę o zakład że będzie sie tłumaczył jak wczechowicz, że to jego precle i może robić na nich co chce. o tych preclach już było w temacie https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=45890&st=0 a o to pełna ich lista:

www.darmowezaplecze.boo.pl

darmowe-zaplecze.livenet.pl

www.presellpage.boo.pl

www.presell-page.livenet.pl

precel.mebleplus.com.pl

www.presellpage.dla-psa.pl

www.hodowla.dla-psa.pl

technetium.mebleplus.com.pl

pozycjonowanie.mebleplus.com.pl

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

hahah Lesiu mnie rozjeba* . Sam usunal linki ze swojego wpisu i smie twierdzic, ze ja to zrobilem. Poprostu zal dziecko ! Dobrze ze podales mi ten temat. A ten człowiek juz wkrotce pozaluje tego oczerniania.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=406062 zapraszam do lektury

adsensowicz, niewyobrazalnie sie osmieszyles. Z mojej strony to EOT, z twojej rowniez, bo tutaj prawda obronila sie sama i lepiej zebys juz glosu nie zabieral, gdyz twoj precel zostal slusznie wpisany na czarna liste.

Proste, podać konkrety.

A ostatnio sporo jest takich precli: https://www.projekty.pl/przerwa.html. To co tam stało, teraz leży i pewnie już po ptakach.

To czesto pojawiający się powód.

Ja znalazłem precelka gdzie usunięto mój unikalny wpis

precel.opisygg24.pl

Przypuszczam, że włascicielowi nie leżał mój konkurencyjny temat.

To najprawdopodobniej precel firmy "wypromuj.pl". Wyslij im z formularza na stronie informacje, ze maja pousuwac Twoje wpisy bez linkow. Coraz wiecej w necie takich skur...czybyków.

Tak się składa, że jestem właścicielem tego bloga. W trosce o obawy używania automatów w każdym poście trzeba wpisać ciąg x12x

Opisuje to dokładnie regulamin...

4. Administrator w wyjątkowych okolicznościach może zmienić post (edytować go) - jeśli chcesz umieścić link wychodzący w swoim poście dodaj gdzieś w treści "x15x"

Nie bądźmy dziećmi, wiem co to jest precell

Tomasz26 - hmm taki zapis w regulaminie... nie wiem jak to u Ciebie wygląda, ale takie coś dobrze by było, gdyby pokazywaoć uzytkownikom np. podczas dodawania wpisu. Bo nie ma się też co oszukiwać, niewiele osób czyta regulaminy (tzn. zakładam, że nie chcesz nikomu robić po złości)

A co do spamu/moderacji to złotym środkiem pewnie będzie presell niemoderowany, ale którego ktoś co jakiś czas przegląda i pilnuje porządku.

Sam tak robię i to chyba dobra metoda, której dodatkowym plusem jest możliwość odsiania DC

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

Ja chcę stworzyć precell z naprawdę unikalnymi treściami i bez spamowanych linków, ale jak popatrzę ile artykułów dodają automaty to aż mi się odechciewa, dlatego wprowadziłem ten kod. Jeśli jesteś człowiekiem i chcesz dodać wpis - przeczytanie regulaminu to chwila. Z kodem chodzi o to, że jak gdzieś w treści wpisu wpiszesz "x12x" to Twoje TAGI htm będą przetwarzane a w przeciwnym wypadku nie.

Precella moderowanego zamierzam stworzyć może dziś, wyjka jest bardziej eksperymentem.

Wszystkich, którzy wpisywali swoje teksty do mojego bloga proszę o kontakt to odblokuję linki

Ja chcę stworzyć precell z naprawdę unikalnymi treściami i bez spamowanych linków, ale jak popatrzę ile artykułów dodają automaty to aż mi się odechciewa, dlatego wprowadziłem ten kod.

Ten precel wyjka.waw.pl to naprawdę Twój? Jeżeli tak to masz poczucie humoru, treści są naprawde unikalne:

Baygon, off, raid, Johnson, globol, Expel, chemis, bros, ichem, laboratorium, cath, vigonez, emo farm,velind, glotox, repelent, dr beta, go out, fenistil, karaluchy, komary, muchy, kleszcze,nornice, krety, myszy, mrówki, ślimaki, osy, szerszenie, mszyce, mole, prusaki, środki na, muchozol, łapka, gryzonie, dwuskładnik, szamba, trutka, lep, deratyzacja, dezynsekcja, mikrobek, microbeck, ukąszenia, ugryzienia, ochrona, elektrofumigator, łagodzace, płytka na, mrówkofon, odstrasza, zwalczania, kulki na, zapas do el, płyn do el, wkłady do el, muchospray, spray na, mech, maść ogrodnicza, ogród, psy, koty. x15x
Rzucanie, i, równocześnie Rzucanie i równocześnie zdejmowanie klątw realizujących marzenie chętnego. Astrolog 7: horoskop erotyczny dla mających się ku sobie, uroki o załapanie intratnej pracy, urok pieniężny na ten przykład horoskopy odśrodkowe i dośrodkowe erotyczne, miotanie i zdejmowanie, Cyfrologia i od klątwa mentalna równocześnie Tarot i urok pieniężny z rzuceniem i porzuceniem wróżby. Wybłaganie wszystkich wyśnionych zachcianek, oczywiście w ramach logiki i rozumu przykazania powszechnego.

:P:);)

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności