Skocz do zawartości

Polski TheBigWordProject = KupWyraz.pl

ANTD

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety wielkie pole dla korupcji.

Qbexus, istnieje coś takiego jak domniemanie niewinności :) Ja sam kupiłem z 10 linków na TheBigWordProject i uznałem, że fajnie byłoby stworzyć coś takiego w Polsce. Kupowałem trochę dla zabawy, trochę dla pozycjonowania.

Do głowy by mi nie przyszło, że ktoś zdejmie mój link lub przebije moją cenę. Kto pierwszy ten lepszy. Złe wieści szybko rozchodzą się w Internecie, więc trzeba grać fair. Taka filozofia przyświeca twórcom KupWyraz.pl. :)

Jeżeli będziemy widzieć zainteresowanie konkretnym wyrazem, który jest już zajęty to dodamy pokrewne 2-3 wyrazowe frazy, które mogą stanowić ciekawą alternatywę. W każdej chwili też można wysłać formularz z prośbą o dodanie wybranego wyrazu.

Ja mam tylko nadzieje, ze raz kupiony link będzie do końca trwania serwisu i nikt, kto zapłaci więcej nie odbierze mi anchora...

Bądź o to spokojny. Byłeś pierwszy, który nadał nowe znaczenie wyrazowi 'angielski' i tak już zostanie. Wielkie dzięki! :)

To mogę spać spokojnie... Pozostaje mi życzyć, aby serwis się rozwinął i miał pożądną moc, bo jesli tak będzie to nie skończy się na jednym kupionym słowie;)

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

To mogę spać spokojnie... Pozostaje mi życzyć, aby serwis się rozwinął i miał pożądną moc, bo jesli tak będzie to nie skończy się na jednym kupionym słowie;)

:rolleyes: Też nam zależy by serwis był mocny. TheBigWordProject ma dzis PR6, a ruszył na początku roku...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności