Skocz do zawartości

$40 zniżki w DreamHost

15175

Rekomendowane odpowiedzi

Fidma, zakupiłem hosta z Twojego reffa - zobaczymy jak się będzie spisywać w praktyce. Mam nadzieje nie będę musiał czekać na Ciebie koło Twoje domu z bejzbolem :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Fidma, zakupiłem hosta z Twojego reffa - zobaczymy jak się będzie spisywać w praktyce. Mam nadzieje nie będę musiał czekać na Ciebie koło Twoje domu z bejzbolem :)

Reklamacji nie uznajemy reklamacji nie uznajemy tu automatyczna sekretarka ;)

A dzięki za refa :) Żeby nie było wady wymieniłem w osobnym temacie ;)

404.tf

W tej cenie polecałem do nie dawna site5.com ale przenoszą się do nowego DC, theplanet.com a tam pingi i ogólnie "jakość" podobna :)

Zaraz zaraz. site5.com z tego co się orientuję jest od prawie roku w theplanet, są na wschodnim wybrzeżu i dlatego mają (cały czas, przed chwilą pingowałem swoje konto) takie dobre pingi. Może ja o czymś nie wiem, nie słyszałem, żeby theplanet zmienił lokalizację. Jeżeli nie zmieniło, to dementuję te plotki, IMHO działają cały czas tak dobrze, jak wcześniej.

Skrypt chroniący zasoby serwera przed atakami botów exaBotDefender: https://docs.google.com/View?id=dgkd4pj4_0hfj5j4gx

W tej cenie polecałem do nie dawna site5.com ale przenoszą się do nowego DC, theplanet.com a tam pingi i ogólnie "jakość" podobna :)

Zaraz zaraz. site5.com z tego co się orientuję jest od prawie roku w theplanet, są na wschodnim wybrzeżu i dlatego mają (cały czas, przed chwilą pingowałem swoje konto) takie dobre pingi. Może ja o czymś nie wiem, nie słyszałem, żeby theplanet zmienił lokalizację. Jeżeli nie zmieniło, to dementuję te plotki, IMHO działają cały czas tak dobrze, jak wcześniej.

Hehe, no to się trzymaj fotela bo widzę jesteś nie w temacie :)

Przenoszą wszystkie konta, Twoje widać jeszcze jest na wschodnim wybrzeżu, ale to kwestia miesiąca może mniej, zanim nie wylądujesz na południu w Texasie.

To oficjalne stanowisko Site5. Rezygnują sukcesywnie z obecnego DC i zmieniają lokalizację.

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności