Skocz do zawartości

szukam dobrych precli

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu ten sam temat. Przejrzałem ostatnio swoją bazę precli i niestety google nas załatwiło, znaczna część bany, wyzerowania itp.

chętnie dodam kilka/kilkanaście artów

tym bardziej do tajnych jeśli ktoś się znajdzie chętny to byłbym wdzięczny za info na pw

kryteria to:

min 10/20% w indeksie głównym przy site powyżej 200

chodzi mi o porządnie podlinkowane precle pomijając te stawiane pod swl i indeksowane tylko z swl i pingami i pojedynczymi linkami.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dołącze się (nie ma sensu zakładać kolejnego, takiego samego tematu). AdamAGP#, mam nadzieję, że mi wybaczysz :(

Chętnie dopiszę się do kilku NIEJAWNYCH precli. Jeśli masz takiego jak wyżej opisał AdamAGP# ORAZ ma on PR głównej strony i choć jednej podstrony większy od 0, napisz PW.

Zakolejkuję go na swojej liście i chętnie wkrótce dopiszę jeden/kilka artów.

Z mojej strony gwarantuję:

- dyskrecję,

- kilka, kilkanaście STAŁYCH linków do arta,

- UNIKALNOŚĆ tekstu.

nawigator, nasuwa mi sie teraz pytanie dlaczego nie napisales kilku ze swojej listy... Myśle, że z tego samego powodu inni tez nie podzielą się preclami;) były juz conajmniej 2 tematy i oba poszły do kosza...

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

mam liste 150 preseli które znalazłem w internecie jak chcesz mogę Tobie taka wysłać to sobie posprawdzasz co jest dla Ciebie wartościowe.

Nie kierowałem się katalogiem preselli powrzechnie dostępnym bo co jest dostępne dla ogóły jest mało warte

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

nasuwa mi sie teraz pytanie dlaczego nie napisales kilku ze swojej listy...

Chcesz, żeby moje nieliczne niedobitki zostały dorżnięte? ;)

Jak je odtworzę, to będę reagował na takie właśnie posty indywidualnie. Żaden nie trafi na jakiekolwiek listy.

nie podzielą się preclami;)

Podzielą się, podzielą. PW powoli się zapełnia. Niektórzy ufają dinozaurom z tak niskim numerem użytkownika :)

Tomek_XX, jeśli możesz, to prześlij proszę listę na PW.

słuchajcie jutro planuje zrobić stronę z aktualną listą preseli dostępną dla niektórych osób i podesle wam linka na priva

postaram się dodać aktualne wartości PR i spis będzie w miarę akualny :)

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Nawiązując jeszcze do osób dodających do precli... wczoraj po długim czasie sprawdziłem trochę nowych wpisów - zaakceptowałem bagatela 2 na 20 dodanych wpisów, z czego jeszcze miałem do nich zastrzeżenia (unikalność)...

Odechciewa się wchodzić do wp-admin jak takie coś się dzieje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności