Skocz do zawartości

szukam dobrych precli

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Jeżeli nie ma czegoś w spisach to nie precel a zwykły blog. Skupcie się raczej na blogach tematycznych których właściciele pozwalają na dodawanie własnych artów. Tu niestety trzeba trochę bardziej popracować i napisać coś sensownego z unikalna treścią ale i wartość zawartych w nich linków jest większa niż z takiego spamprecla.

Możesz dodac 200 wpisów do spamprecli i się wkurzać że po 6 miesiącach zostanie z tego 5% bo resztę google zbanuje lub właściciel zmieni stronę albo dodać 50 i się po pół roku cieszyć że nabierają mocy te wasze linki.

Przyszłość jest w preclach tematycznych wyglądających jak zwykły blog. Zadbanych o linkowanych, a nie w wordpresskataogach bez moderacji pozostawionych samym sobie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Dołączam się do tematu.

Jestem zainteresowany adresami dobrych tajnych precli. Nie zależy mi na pagerank, ilości zaindeksowanych stron itd. Kryterium jest unikalność precla, minimum przyzwoity wygląd (świadczy na ogół o autorze i jego podejściu do tematu) oraz przynajmniej 10% wpisów w indeksie głównym.

Z mojej listy zostało niestety niecałe 20 katalogów spełniających te kryteria. Jeśli ktoś byłby zainteresowany udostępnić adresy, proszę na priv - ze swojej strony mogę zapewnić sporo unikalnych wpisów.

Pozdrawiam,

Cxz

była...

• 2 tygodnie później...

Jeśli ktoś chce listę zadbanych precli to zapraszam do mnie na PW (podajcie adres maila). Warunek taki, że za listę oczekuję 4 wpisów na którymś z moich precli.

Lista z preclami (dokładnie 38), gdzie PR od n/a do 4. Większość to precle zadbane i dobrze się trzymające w indeksie.

Pozdrawiam.

Edit: w PW dajcie maila..

Posiadam 9 precli na skrypcie Wordpress postawionych na różnych domenach oraz adresach IP. Tematyka ogólna, maks. 3 linki wychodzące, przyjmuję jedynie unikalne artykuły. Moderacja następuje po publikacji posta. Brak SWL. Maksymalnie umieszczę na nich 5 linków wychodzących. Oczywiście precle te nie były dotąd nigdzie publikowane. Zainteresowanych zapraszam na PW.

Lista z preclami (dokładnie 38), gdzie PR od n/a do 4. Większość to precle zadbane i dobrze się trzymające w indeksie.

pod względem Suplementu jak wypadają?

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Gwarantuję bardzo ładne i unikalne(każdy pisany osobno - nie jakieś miksy) wpisy pisane przez studentów filologii. Wszystkie arty dodaję ręcznie! Zależy mi na precelkach z szybką moderacją(nie rzadziej niż co tydzień) lub bez niej, ale zadbanych. Proszę o adresy lub kontakt na PW.

Jestem w stanie kilka złotych(ale bez przesady) wyłożyć na większą listę(sprawdzoną, bez spamu, opuszczonych itp) - jak ktoś się chce podzielić również proszę o PW

Jeśli ktoś jest zainteresowany tematycznymi preclami, zapraszam na mój - www.ksiazkowo.info , jak nazwa domeny wskazuje, akceptuje tylko tematyczne arty, o pisarzach, książkach, ksiegarniach i pokrewnych. Miałem sie nie reklamować jeszcze, bo domena jako taka nie zachęca - młoda, pr0 (grunt to dobra reklama :)), ale w indeksie google juz jest, mody seo zainstalowane, indeksacja tez powinna byc - pingowanie jest, dla pierwszych osob moge podlinkowac swl.

Precel w sumie w zamierzeniu miał być wyłączony z rejestracji, tworze strone, ktora ociera sie o tematyke książek, wiec z ksiazkowo.info linkowałbym i linkował będę. No ale strona jeszcze nie stworzona, wiec i linkowanie bez sensu troche na 95% fraz ;)

Jakby ktoś chciał dodać arty, to zapraszam.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności