Skocz do zawartości

ILe ?

fufu1908

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Chciałbym się zapytać ile moge miec maksymalnie pieniedzy na miesiac ? Pytam dlatego, ze zablokowali mi jedno konto na ktorym mialem prawie 1k zł. Wstawilem reklame i klikali a ja tylko obserwowalem ile mam kasy. I klika dni przed wyplata " twoje konto zostało zablokowane, zagrażasz serwisowi."

Wiec dlatego pytam ile oni sa wstawnie mi wyplacic na miecha zbey nie blokneli konta.

EDIT !!

tak google adsense. po 2. to realots.0wned.pl po 3. Wszystko robilem jak najlepiej a po4. TO czemu zagrazam serwisowi : < po5. Zebys sie nie zdziwil z tym 1k zl....

To dlaczego przyszlo mi ze Zagrazam serwisowi w sensie ze sie chyba nie wyplaca nie ?

Zapewne :)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Witam ! Chciałbym się zapytać ile moge miec maksymalnie pieniedzy na miesiac ? Pytam dlatego, ze zablokowali mi jedno konto na ktorym mialem prawie 1k zł. Wstawilem reklame i klikali a ja tylko obserwowalem ile mam kasy. I klika dni przed wyplata " twoje konto zostało zablokowane, zagrażasz serwisowi."

Wiec dlatego pytam ile oni sa wstawnie mi wyplacic na miecha zbey nie blokneli konta.

pozdrawiam.

"oni" czyli KTO ? bo nie sprecyzowałeś tego nigdzie... ale zakładam że pewnie jak większość mówisz o Google Adsense ? ho hoo..... 1k na nich nie robi totalnie wrażenia, chociaż podobnie jak przedmówcy myslę ze nawet z tym 1k przesadzasz :) Google jest w stanie płacić kwoty rzedu kilkuset tysięcy PLN na miecha nawet na polskim rynku (np. dla nasza-klasa.pl czy swego czasu fotka.pl) a na rynkach w USA/UK to pewnie na złotówki mają klientów którym płacą powyżej 1mln co miesiąc...

Nie łamiesz zasad to nie masz blokady, sam mam więcej niz ten 1,000zl co miecha z AS i jakos nie mam bloka od roku a wiele osób tu na pewno ma dużo więcej niz 1k na miecha......

Myśl i bogać się

1k pln to nic dla google i uwierz mi to raczej wina po Twojej stronie. A znam osobiscie kilka osob co ciagna po kilka-kilknascie k miesiecznie i to od dlugiego czasu nie majac zadnych problemow. A fakture wystawiles w zlym momencie:] Wystawia sie jak juz kase dostaniesz a nie na odwrot. Bo teraz zaplacisz podatek a kasy juz nie zobaczysz:P

Pozdrawiam

p.s. z adsense nie ma co sie przed szereg wybierac

Co do twojej 4 pytaniu fufu to chodzi o to, że jeśli reklamodawca płaci google za reklame to oczekuje prawdziwych odwiedzin od osób, które są zainteresowane stroną, a nie chcą tylko poprawić sobie statystyki odwiedzin. Dlatego za niewłaściwe kliknięcia są bany w AS.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności