Skocz do zawartości

[opinia] HostNine.com

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Musisz gdzies poszukac na stronie H9 opcji platnosci w swoim panelu (jest taki panel klienta na stronie glownej i pewno tam cos jest). Lepiej nie robic tej subsrybcji, co mowi Fidma, bo czasem sa jaja takie, ze firma Ci wlaczy bez Twojej zgody jakis pakiet za np. 100$ i sciagnie kase i bedziesz musial go anulowac zeby Ci oddali kase - tak kiedys zrobil DreamHost.

Lepiej jest sobie sledzic i co miesiac dokonywac platnosci za dany okres abonentowy. Chyba, ze do PayPala nie masz podpietej karty kredytowej wtedy mozesz zrobic taka subskrybcje i trzymac puste konto a pod koniec miesiaca robic przelew srodkow na oplacenie uslugi.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Wracając do samej oferty to nie wiem jak Wy, ale ja i moje zaplecza cieszą się ogromnie :) . Dopiero dzisiaj zobaczyłem zmiany w ofercie H9 po tym jak dostałem od nich maila.

(edycja)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to na stronie reseller central (https://www.hostnine.com/reseller-central/) pojawił się film pokazujący możliwości resellerskie konta (zakładanie kont na różnych DC, przenoszenie kont pomiędzy DC): https://www.hostnine.com/rc-tour/rc-tour.html

co ty na to ?

alexastw.jpg

Witam,

poszukuję konta koniecznie reseller z dużą ilością IP w innych klasach adresowych. Przeczytałem przyklejony temat https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...57750&st=15, przeglądnąłem forum i wygląda na to, że hostnine jest dla mnie najfajniejszym rozwiązaniem.

Ktoś z Was mógłby się podzielić aktualnymi opiniami? Jakieś kody promocyjno-zniżkowe (oprócz "Escape" -25%, który już znalazłem)?

Zamówiłem resellera (chyba h9 stało się modne więc i ja mam :) ) i mam problem z DNS-ami i podpinaniem domen. No niestety nie mam zielonego pojęcia o co chodzi w tym, niby przy założeniu podaje mi ns1.speedydns.net ale chcąc podpiąć domenę wywala mi błąd ..... Mógłby ktoś wyjaśnić ?

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności