Skocz do zawartości

[opinia] HostNine.com

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

H9 znowu zablokowali mi jeden serwis - zwykłego, prostego wordpressa - żaden tam autoblog, czy jakiś naćpany pluginami syf.

Tak po prostu, bez powiadomienia zabrali do niego uprawnienia ...nawet ftpem nie mogę pobrać plików.

Odradzam, odradzam, odradzam.

M

ale jesteś uparty z tą edycją tego "słownictwa". To zaczyna zakrawać na 'rozmowy kontrolowane'.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

w sumie ponieważ to nie pierwszy raz mnie spotkało, to zabieram od nich serwisy - robię :

"Escape from HostNine" ....

najgorsze, że nie raczą informować o tym, że coś zablokowali. Gdyby chociaż dali informację, a tak to nawet nie wiadomo, że coś nie działa... Niepoważne postępowanie.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 1 miesiąc temu...
Właśnie mi usunęli wszystkie pliki wraz z bazami, widocznie mój upload zdjęć za bardzo obciążył ich serwer...

to już by było przegięcie gdyby skasowali - z moich obserwacji wynika, że zabierają uprawnienia odczytu, albo blokują całe konto - jak mi ostatnio....ale przysłali backup i wyniosłem się na dobre ze wszystkim.

M

najgorsze, że nie raczą informować o tym, że coś zablokowali. Gdyby chociaż dali informację, a tak to nawet nie wiadomo, że coś nie działa... Niepoważne postępowanie.

i dlatego trzeba trzymac cale zaplecze w weblinku :) monitoring twoich serwisow gratis ;) host9 bloguje, weblink po paru h pisze ze cos nie fafa i linkow nie widzi ;D a ty juz wiesz ;)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

jest jeszcze problem inny z H9. mam tam reselera ze wzgledu na liczbe ip. okazalo sie ze wiekszosc serwisow zostala przeniesiona na inne ip bez mojej wiedzy. dowiedzialem sie przy probie zmian plikow na ftp - logowanie poprzez wpisanie ip nie dzialalo. zalogowalem sie do panelu i okazalo sie ze wiekszosc stron stoi na 3 ip. zamiast powiedzmy 30.... odradzam.....

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Niestety jest tylko kilka bardziej unikalnych IP, gdyż większość różni się tylko ostatnią cyfrą

Chyba słabo testowałeś możliwości resellera.

wiekszosc stron stoi na 3 ip. zamiast powiedzmy 30....

Nigdy mi się coś takiego nie przydarzyło.

@Tigras mam takie przeczucie, że ten twój upload to był materiał ma VPSa lub dedyka a ty go chciałeś udźwignąć na shared hostingu. Ile GB tych plików tam miałeś? I ile transferu utylizowała twoja strona?

pandha, Tigras, payne1, pisaliście do supportu z pytaniami o wyjaśnienia?

Niektórym się wydaje, że hosting z powiększonymi parametrami to studnia bez dna/amerykański sen. Jeżeli ktoś korzysta z tego hostingu z głową i nie umieszcza skryptów i stron za które z każdego innego normalnego hostingu zostałby wyrzucony za wielokrotne przekraczanie limitów (które w h9 są jasno określone) to nie będzie miał żadnych problemów.

co ty na to ?

alexastw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności