Skocz do zawartości

[opinia] HostNine.com

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym dawać moim klientom wraz z wykonaną prze zemnie stroną hosting, zastanawiałem się nad H9 Reseller. Tylko teraz mam takie pytanie, jak taki delikwen tz. klient :) postawi na takim hostingu spam lub skrypt który będzie zajeżdżał im procka, to jakie są tego konsekwencje ?

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jak taki delikwen tz. klient smile.gif postawi na takim hostingu spam lub skrypt który będzie zajeżdżał im procka, to jakie są tego konsekwencje ?

Blokada konta konta www które to wyczyniło, nie całego resellera :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Dzięki Exe! Bo na jednym forum hostingowym już mnie nastraszyli, że obrazu wyrzucają :)

Edit.

A jak jest z tłumaczeniem cpanelu? Jest spolszczony, albo da się go jakoś spolszczyć ? Głupio tak dawać klientowi panel do zarządzania w języku angielskim ;/

• 4 tygodnie później...

Jak wygląda sytuacja gdy chcemy zwiększyć limity Naszego konta, bo nie wiem czy zwiększać czy kupić nowe konto ?

pozatym jak kupowałem hosta (płaciłem wtedy za 3 miesiące z góry) to dawali w małym pakiecie resell: dysk:15,000 MB|transfer:150 GB w cenie $19.95 miesięcznie

obecnie w tej samej cenie którą co miesiąc płacę jest dysk:25,000 MB i transfer:250 GB

gdzie należy się zgłosić w tej sprawie ? normalnie poprzez support ? czy jakiś formularzyk ? robił to już ktoś ?

Fidma - dostałeś coś z PP? U mnie wisi na koncie ponad 200$ którego za nic nie mogę wypłacić. Wszystkie są Approved - Pending Payment, ostatnie z maja, więc 46 dni już minęło. Support Aff nie odpisuję - a ja czytam takie coś np i się zastanawiam https://www.hostninereview.org/hostnine-aff...gram-not-paying

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Ja dostalem od nich wyplate dwa razy na poczatku roku, ale zawsze byly z tym zabawy.

Najpierw zmienili panel i skasowali mi $50 - po 2tyg rozmow stwierdzili, ze nie mialem zadnych prowizji - wiem, ze mialem, bo osoba z PiO kupila konto z mojego refa.

Pozniej jak wyplacalem kase to raz czekalem tydzien, a drugi raz z 2 tyg.

Ostatnio mi sie uzbieralo $50, ale przez 4mc byly caly czas Pending. Jak napisalem maila to na odpowiedz czekalem miesiac i uznali, ze w koncu nikt nie kupil konta i nie dostane prowizji...

Ogolnie nie polecam. Tam PP zajmuje sie jedna osoba i odpowiada jak jej sie widzi. Poza tym na pewno robia walki na tych prowizjach.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Cześć, mam trochę głupi problem :D Mam tam hosting, ale niestety mój język angielski bardzo kuleje.

Otóż w połowie października kończy mi się ważność konta. Chciałbym je przedłużyć płacąc przez PayPal, ale za cholerę nie mogę znaleźć takiej opcji :) Czy mógłby mnie ktoś naprowadzić gdzie mogę tego dokonać? Dzięki z góry.

Unlimited Hosting Plan for XXXXXX

Registered on 12/10/2008 and $83.40 USD is due on 12/10/2009

w innym miejscu mam

Invoice generated on 12/10/2008

Tzn. że 12.10 pociągnie mi 83$ z paypala? Czy w innym miejscu to jest? Sorry, ale serio nie łapie się w tym. Niby to proste jest, ale ciężko mi to znaleźć

Jak napislem wyzej, jesli placiles przez paypal to z niego pobierze Ci naleznosc za kolejny rok. Nie mam Twojego panelu przed oczami i nie powiem Ci co kliknac, musisz sam poszukac opcji bilinbowych czy ustawienia swojego konta i wyswietla Ci sie informacje odnosnie platnosci.

Robimy offtopik, jesli chcesz napisz mi na pw dane do panelu, sprawdze i Ci wyjasnie.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności