Skocz do zawartości

[opinia] HostNine.com

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Witam

Posiadam konto resseler w h9 i za chwilę przekroczę Bandwidth limit 250 gb czy jak przekroczę to zablokują strony czy będą naliczać dodatkowo kase za każde 10gb 1dolar? czy trzeba do nich pisać aby zamówić dodatkowy transfer?

Może trzeba napisać i zapytać? :) Chyba jednak szybciej i co ważniejsze efektywniej odpowie na to pytanie support.

Jeśli to jest cpanel, to pewnie konto zostanie zablokowane automatycznie.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• 1 miesiąc temu...
Czy przydzielanie różnych ip pod domeny i subdomeny odbywa się w HostNine.com automatycznie/losowo jak to jest w DreamHost.com, czy też trzeba robić to ręcznie? Czy mam pewność, że wszystkie moje domeny będą znajdowały się na różnych ip?

IP przydzielane losowo, raczej mało prawdopodobne aby wszystkie domeny były na osobnych IP

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zapomniałem anulować wcześniej konta i została mi ostatnia doba. Jak już wcześniej było powiedziane - za hostnine nie trzeba płacić samemu, oni sobie kasę ściągają. Na moje maile w sprawie rezygnacji z konta nie odpisują, a dział "sales" z livechat odsyła mnie do działu "billing", który to milczy. Czy jest jakaś możliwość uniknięcia płatności za kolejny rok? Jeżeli usunę kartę z konta PayPal to będzie OK?

PS. Sam hosting jest najbardziej w porządku, ale nie mam już potrzeby korzystania z ich usług, stąd też decyzja o rezygnacji.

https://www.hostnine.com/cancel/

Zamykalem na dobe przed terminem, jako usprawiedliwienie napisalem, ze generuje duze obciazenie i przenosze sie na vps. Zamkneli i nie robili problemow.

Dodano: standardowo wymagaja uprzedzenia 2 dni przed wygasnieciem konta

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności