Skocz do zawartości

[opinia] HostNine.com

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dziś próbowałem zamówić tam serwer standard. Mam jedynie kartę visa electron i system ją odrzucił tak jak się spodziewałem. Nie mogę wykonać jakoś przelewu z MBanku ? Nie kumam, chce zapłacić i nie mogę.

Na samym początku pierwszym krokiem przy rejestracji jest wybór domeny, czy ta domena rejetrowana jest za darmo ? Ja dałem że nie chce żadnej domeny i wpisałem w pole jedną z wielu, które posiadam. ok. Wypełniłem wszystko ładnie, pięknie, wpisałem kod promocyjny i wybrałem płatność Pay-pal. Wyszło że mój bank (mbank) nie zgadza się, nie autoryzuje takich płatności i żebym spróbował z inną kartą. Co radzicie mi zrobić ? Drugiej opcji nawet nie próbowałem, bo było: zapłać kartą kredytową, a ja mam zwykłą vise electron

Czekam na ewentualną pomoc

Ja również mam Vise Electron tylko że Inteligo i zero problemów.

Mbank nie pozwala na paypal? Niemożliwe.

Wybierz opcję płatności kartą kredytową i spróbuj.

P.S. Do wyższych pakietów masz domenę free.

404.tf

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Z paypalem jest problem taki, że nie autoryzuje mojej karty, pisze coś w stylu, że mój bank się nie zgadza.

Ile kosztuje ekarta ? I czy próbowałeś już nią płacić coś w stanach ?

25 zł za rok.

Zwykla visa electron dziala inaczej niz np ta z Inteligo, mBank do platnosci w Internecie "daje" eKarte.

Dalej nie wiem jak skonfigurować domenę którą kupiłem z hostingiem, żeby przekierować ją do jakiegoś podkatalogu - to samo z domenami zaparkowanymi :shout: - pomoże ktoś jakoś łopatologicznie - to mój pierwszy kontakt z cPanelem.

Złożyłem wniosek o ekartę :shout: Jak rezerwowałem bilety lotnicze to się zawsze musiałem prosić kogoś, żeby mi zapłacił. Teraz bede miał spokój. Giker hehe, ja też bede walczył z tym cPanelem, więc pytaj jak najwięcej Fidmy :)

Dzięki za pomoc, odezwe się jak dostanę ekartę

Dalej nie wiem jak skonfigurować domenę którą kupiłem z hostingiem, żeby przekierować ją do jakiegoś podkatalogu - to samo z domenami zaparkowanymi :( - pomoże ktoś jakoś łopatologicznie - to mój pierwszy kontakt z cPanelem.

Może to Ci pomoże:

https://www.mserwis.pl/hosting/domeny

https://www.webmastertalk.pl/parkowanie-dom...blem-t-162.html

I moja główna broń ;)https://www.toszcze.org/cpanel_doc/

Złożyłem wniosek o ekartę :) Jak rezerwowałem bilety lotnicze to się zawsze musiałem prosić kogoś, żeby mi zapłacił. Teraz bede miał spokój. Giker hehe, ja też bede walczył z tym cPanelem, więc pytaj jak najwięcej Fidmy :)

Dzięki za pomoc, odezwe się jak dostanę ekartę

Trzeba iść z duchem postępu ;)

A co do cPanela to przecież wpisałem go na początku wątku jako wadę wg mnie ;) Nie lubię tego panelu :/ Wolę DA. Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;)

404.tf

Fidma żadne zdzierstwo.. to dobre przede wszystkim zabezpieczenie, bo możesz sobie naładować tę ekartę w obrębie konta i mieć w ciągu paru dni tylko tyle, ile spodziewasz się płatności... nikt nie "wyssa" Ci więcej z karty... według mnie to bardzo dobre rozwiązanie, stosuję to od 4-5 lat i działa świetnie... teraz już mam nie ekartę, ale "visa virtual", to jakieś takie unowocześnienie chyba i ulepszenie ekarty...

Inteligo nie lubię bo to PKO, a wiadomo jacy to @_&$*_)*#)!*#... ja np. nigdy nie słyszałem o rzekomej 5-złotowej (czy nawet kilkunastozłotowej) opłacie za przelew zagraniczny - u mnie wszystko poza bank 50 groszy i mam spokój...

naprawdę polecam mBank + Visa Virtual, do zakupów przez net jak ulał, żadnych problemów w maddogdomains.com, rapidshare.com, ashampoo.com, swish.com itd. itp. ..no i z paypalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności