Skocz do zawartości

[opinia] HostNine.com

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

Sponsi a czym się różni ekarta od Visa Virtual ? Miałem PKO, to płaciłem za konto miesięcznie 5 zł (2 zł utrzymanie konta (sick!), 1 zł obsługa internetowa, 2 zł za zlecenia stałe + ileś tam za zrobione przelewy), więc zrezygnowałem. MBank ma to wszystko za darmo, no oczywiście poza ekartą :)

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zecke - nie musisz placic za ekarte, zwykla visa, ktora masz od jakiegos czasu (marca ?) wystarczy do placenia w necie. Jedyne co trzeba zrobic to zadzwonic do mbanku i aktywowac ta opcje.

Ekarty dalej mozna zamawiac, bo tak jak ktos powiedzial, dzialaja one troche inaczej.

Na ekarte przelewasz kase ze swojego konta i wiecej niz tam masz nie wykorzystasz w necie (to jest w sumie zaleta, za ktora placisz).

Visa electron z opcja placenia w necie to normalna karta (tak jak kredytowa) na ktora ustawiasz limit (np ze nie zaplacisz w necie wiecej niz 500zl/dzien) - tutaj nic nie placisz - uzywasz tej samej karty co w bankomacie.

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=mb...ie+w+internecie

pierwszy link:

https://www.mbank.pl/blog/artykul.html?id=81

uzywajcie googla :)

Przeanalizowałem Wasze wypowiedzi i zdecyduję się zakupić na próbę

konto resellerskie na tym serwerze.

Jednak chciałbym zapytać użytkowników H9 jak to jest

z tymi RÓŻNYMI IP ?

Czy dla każdej dopisanej domeny do konta mogę sobie

ustalić IP za 1 $ / mies. ?

Mogę np. utworzyć 20 domen i rozlokować je na 20 adresach IP ?

Czy te adresy są w tej samej klasie i czy są daleko od siebie czy nie ?

Jeżeli załóżmy kupie najtańszego resellera, to znaczy , że będe mógł

sobie wybierać Data Center z całego świata, tzn. ze zakładając,ze ich jest

10 mam bezpłate 10 unikalnych IP racja?

Przepraszam, że jestem taki dociekliwy , ale liczę na Waszą wyrozumiałośc :)

Czekam na odp. Dzięki!

Jeżeli załóżmy kupie najtańszego resellera, to znaczy , że będe mógł

sobie wybierać Data Center z całego świata, tzn. ze zakładając,ze ich jest

10 mam bezpłate 10 unikalnych IP racja?

Tak.

Co do unikalnych IP w obrębie jednego DC i to za darmo jest to również możliwe ale musisz mieć trochę szczęścia :) Jak zakładasz subkonto w DC w UK to system losowo umieszcza je na dedyku z puli chyba kilkunastu, które tam mają. Możesz trafić ponownie na ten sam lub też na inny :soczek:

Co do płatnych to ostatnio coś marudzą jak ktoś chce kupić więcej :) Ale mających resellera przychylniej traktują. Na klasach itp. się nie znam, więc tu Ci nie poradzę.

404.tf

Witam - to ciekawa sprawa z tymi serwerami.

Myślę, że lepiej się opłaca zakupić kilka kont resellerskich lub dedyków w Stanach Zjednoczonych czy UK z uwagi

na to, że nie należy uzależniać się od jednego usługodawcy - Ci którzy się na tym przejechali zapewne mnie rozumieją o co chodzi.

Polska jest drogim krajem i myśle, ze zanim tutaj będą takie ceny jak w USA to trochę czasu musi minąć, a

poza tym mamy sprzyjający kurs dolara i euro.

Prawdopodobnie zdecyduję się na zakup tego serwera.

Pozdrawiam Was wszystkich !

Kampania PPC w Google Adwords?

Każdy nowy klient otrzymuje + 100 PLN gratis!

Posiadam certyfikat - Qualified Google Advertising Professional

adwords-prof.jpg

Design Position

Pozycjonowanie Kraków

#tel: +48 501 050 058

#skype: designposition

#email: biuro@designposition.eu

www.designposition.eu

Kupiłem plan standardowy z Twojego refa :) Trzeba sobie pomagać. Poszedłem za radą Ludwika i odblokowałem ekartę przez mlinię.

Mam taki problem bo nie wiem jak się dostać teraz do cpanelu. Przy rejestracji napisałem, że mam już domenę, dałem jedną moją przykładową: www.klucz-salomona.com

I teraz nie mogę się dostać do panelu, bo tam jest napisane, żeby adres dać: www.klucz-salomona.com/cpanel ...

Dałem xxxx. Fidma pomożesz ?

Edit: Rozumiem że mam zmienić DNS-y tej domeny na ns1.hostnine.com ? Itd ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności