Skocz do zawartości

[opinia] HostNine.com

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak trafia się jakiś pad i nie ważne czym spowodowany, ile trwa, etc... to może od razu z takiej firmy rezygnować mimo, iż czas niedostępności nie przekracza regulaminowego?

Firmy będą miały święty spokój ;)

Jak ja kocham takich "klientów" :)

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

Wysłałem ticketa to support twierdzi że nie ma awarii. Wysłałem z domenami, które nie działają to po 10 minutach naprawili. Szybki support ;)

EDIT: Dotychczas miałem serwer w nazwa.pl - prawie 2 lata. Tylko raz spotkałem się z awarią. Tutaj mam serwer 3 dni, no i na prawie 2 godziny nie działał (działa, bo się poskarżyłem).

tez mam ns7.hostnine.com i ns8.hostnine.com na shared.

wszystko dziala.

mialem to samo , pisalem o tym 5 dni temu, wyslalem maila do support, admin odpowiedzial ze widzi moja stronke,

podal link na adres z napisem "you ip is.."" i spytal czy widze jaki ip mam? odpisalem.

w ciagu 5 minut wszystko zostalo naprawione.

zecke, dales ciala, trzeba bylo brac resseler.

róznica w cenie jest mala, ale z 10 róznych ip masz gwarantowane.

ja tez najpierw dalem ciala, kupilem shared, ale potem dokupilem do tego resseler.

mnie HostNine.com wydaje sie idealnym, jedynie ze nie ma takiego renome jak hostgator, BLUEHOST, czy tez inny powerweb.

pingi, Panowie, pingi boskie, stronki szybko sie otwieraja.

Mam też shared i też na ns7 i ns8. Nic nie zauważyłem. Brak jakichkolwiek problemów z tym hostem, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby coś nie działało.

Co do renomy to dobrze, że nie są tak znani. Zaraz by się rzuciła tam masa klientów i zaczęliby robić jak HostGator czyli zamykać konta z większym obciążeniem i w te miejsce przyjmować nowe (tzn. nie próbujące wykorzystać możliwości konta).

Mam ogromny problem z podpieciem domeny do cpanelu. Ciagle wywala mi błąd :

Error from park wrapper: [domena] is owned by another user.

I ciagle to samo a support ponaglany kilka razy juz nie odpowiada...

MOgłby mi ktos pomoc? Domena była podpieta na innym hoscie w cpanelu webd.pl ale ja całkiem juz usunalem i nie wiem co teraz robic.

Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje?

Jak na razie śmiga, opcje mi się podobają, w porównaniu z innymi z tej półki rządzi. Znalazłem niestety 1 minus - tylko mysql4.

Ale nie można mieć wszystkiego. Dla pozycjonerów boski, tylko nie zapychajcie blogaskami na wordpressie :)

edit: drugi ticket i jest info, ze bedzie więc to nawet nie minus, bawcie się dobrze.

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności